25 Юли 2021неделя13:36 ч.

Димитър Манолов - вицепрезидент на КТ "Подкрепа":

Държавата не е счетоводен баланс

/ брой: 275

автор:Дума

visibility 5

Предлаганите от правителството промени са ненавременни и драстични. За 10 години в България се направиха драматични промени в пенсионната система - общата пенсионна възраст се увеличи на 65 г., възможността за излизане в пенсия тогава, когато си натрупал осигурителен стаж, за мъжете се увеличи с 3 г., а за жените - с 5, изискуемият осигурителен стаж за придобиване право на пенсия се увеличи с 14 г. Държави, на които сега управляващите се позовават, не са правили нищо. Затова позоваването на събития извън страната не е легитимно. Най-нелепо е сравнението с Гърция. Сега изведнъж, някъде от небето, се обявява нулева година за пенсиониране, без да бъдат изчислени негативните ефекти. Държавата не е счетоводен баланс.
И на заседанието, където се води стенографски протокол, на Дянков се задава въпрос за какво всъщност става дума: бихте ли ни обяснили какви са ви идеите и вижданията. В официалното заседание обаче Дянков се отрича от казаното пред медиите. Той казва: няма такова нещо, криво са ме разбрали, тези дни ще излезе интервю, в което ще обясня, че това не е така.

Освободено е ръководството на БЕХ

автор:Дума

visibility 373

Очакват 2% годишна инфлация

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 140

Купуваме по-скъпи телевизори на изплащане

автор:Дума

visibility 379

/ брой: 140

Новата COVID вълна вече е тук

автор:Дума

visibility 365

Италия въвежда зелени пропуски за ваксинирани

автор:Дума

visibility 321

Заев пожела на Албания успех по пътя към Евросъюза

автор:Дума

visibility 439

/ брой: 140

Последна въздишка

автор:Ина Михайлова

visibility 1551

/ брой: 140

Злодеите разстрелват поетите заради песните им

visibility 716

/ брой: 140

Федерализиране или разделяне на Украйна?

автор:Чавдар Добрев

visibility 518

/ брой: 140

Арогантност

автор:Деси Велева

visibility 483

/ брой: 140

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ