12 Юли 2025събота19:46 ч.

Снимка БОК, Йордан Петков

Париж 2024

Десислава Ангелова на финал в гребането

/ брой: 146

автор:Дума

visibility 4321

Десислава Ангелова се класира за финала на скиф на турнира по гребане. Надпреварата за медалите е утре от 11.18 ч. 26-годишната българка преодоля дистанцията от 2000 м за 7:27:16 мин. - трето време в първата и по-слаба серия. Ангелова даде с 14 сек. по-добро време от постижението си на 1/4-финалите.
Най-бърза в серията бе шампионката от последните две световни първенства Каролин Флорайн (Нид) - 7:21:26 мин. Защитаващата титлата си от Токио 2020 Eма Туиг (Авл) е №1 в 1/2-финалите. Тя спечели втората серия със 7:17:19 мин. Времето на Ангелова е най-слабо от финалистките, а ако се беше паднала във втората 1/2-финална серия, щеше да остане последна.
Най-доброто постижение в дисциплината за всички времена е на Румяна Нейкова - 7:07:71 мин. от Световното в Севиля 2002. В момента олимпийската шампионка от Пекин 2008 е треньор на националния ни отбор, а съпругът й Свилен Нейков е председател на федерацията.

Засилват контрола върху ЕРП-та

автор:Дума

visibility 3826

/ брой: 126

Нови правила при "Гражданска отговорност"

автор:Дума

visibility 2177

/ брой: 126

Горски служители блокираха пътя при Кресна

автор:Дума

visibility 2700

/ брой: 126

Еврокомисията оцеля

автор:Дума

visibility 3490

/ брой: 126

Мащабни горски пожари на Балканите

автор:Дума

visibility 2192

/ брой: 126

САЩ изпратиха оръжия за Украйна

автор:Дума

visibility 2288

/ брой: 126

Накратко

автор:Дума

visibility 3485

/ брой: 126

Тупик

visibility 3447

/ брой: 126

Измамите предстоят

visibility 2911

/ брой: 126

Европестене от разум

автор:Юри Михалков

visibility 3829

/ брой: 126

Копнеж по нови неща

visibility 3591

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ