04 Юни 2020четвъртък08:36 ч.

Дянков - в учебниците!

/ брой: 274

автор:Братя Ружеви

visibility 1379

Учебниците по политическа психология ще бъдат непълни, ако не опишат странните мисловни движения на министър Симеон Дянков.
Само за един ден той е в състояние да сътвори и да се откаже от повече идеи, отколкото Федералният резерв на САЩ за 5 години.
Вчера в Стара Загора Дянков очевидно е бил в невероятно настроение. На какво се е дължало то е загадка, която само фармацевтите могат да обяснят.
Първо, Дянков реши - само седмица след като ГЕРБ казаха, че парите от здравни вноски ще отиват единствено в НЗОК - със средствата на касата да се купуват ценни книжа. Не подценявайте идеята. Красиво е да заложиш на рулетка цялата здравна система. Тези, които не го разбират, са изкопаеми.
Второ, Дянков намекна, че поне до 2014 година ще разчиства батака на предишното правителство. Което подсказва, че поне ощe три години ГЕРБ няма да са виновни за нищо - белоснежни ангели в кофти реалност.
Трето, финансовият министър със страстта на западен неолиберал и със също така блеснал поглед обобщи, че държавата ще си продава дела в Е.ON. Преди три месеца премиерът обаче обеща национализация. Култови времена.
Разбира се, това поведение може и трябва да бъде коментирано. Преди това обаче трябва прилежно да се описва. Ние обещаваме да го правим. И да информираме постоянно световната медицинска и управленска общност за тях.

Затоплянето продължава

автор:Дума

visibility 0

Разпадането на ГЕРБ продължава

автор:Дума

visibility 415

/ брой: 104

Горяните от Ню Йорк

автор:Христо Георгиев

visibility 320

/ брой: 104

Рядък шанс

автор:Лозан Такев

visibility 225

/ брой: 104

Научният фонд ще финансира изследвания на КОВИД-19

автор:Дума

visibility 134

/ брой: 104

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ