04 Март 2021четвъртък21:25 ч.

ново:

Пролетен ден с температури до 20 градуса Пролетен ден с температури до 20 градуса

Е.ОН предупреди за по-високи февруарски сметки

/ брой: 50

автор:Дума

visibility 2

Потребителите на електроенергия в Североизточна България може да получат по-високи февруарски сметки за ток средно със 7.1 на сто спрямо януари заради ползваното повече електричество през втората половина на януари и първата половина на февруари 2012 г, когато е отчетено рязко застудяване. За това предупредиха във вторник от доставчика на ток за региона - компанията " Е.ОН България".
По данни на компанията по-високата заради ниските температури консумация на ток ще се отрази в сметките за февруари, които са със срок за плащане до 25-о число на месец март. Според периода на отчитане е възможно и поскъпването да се разпредели в две фактури. Очакваното увеличение на средната стойност на фактурите на битовите клиенти за февруари е 7.1 % в сравнение с януари и с 13.9 % повече в сравнение с фактурата за февруари 2011 г. За разлика от някои други региони, където централното парно отопление е основно средство за отопление на домакинствата, в Североизточна България неговият дял е ограничен само в рамките на най-големите областни центрове. По тази причина в периода 28-31 януари тази година Е.ОН България отчита най-голямо увеличение на потреблението на електроенергия в област Варна - 16.8%, следвана от други по-големи областни градове на територията, обслужвана от компанията - Шумен (9%), Търговище (7,6%), Разград (6,8%), Габрово (6,2%).

България замесена в злоупотреби с агросубсидиите

автор:Дума

visibility 401

/ брой: 43

С 25% поскъпна олиото само за три месеца

автор:Дума

visibility 301

/ брой: 43

Поемаме нова порция дълг

автор:Дума

visibility 350

/ брой: 43

86% срив на въздушния трафик, билетите - до 30% по евтини

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 43

Германия удължава строгите мерки до 28 март

автор:Дума

visibility 193

Над 100 вторични труса след 6.2 по Рихтер в Гърция

автор:Дума

visibility 187

Си Ен Ен: Разпада се стратегията на ЕС за ваксините

автор:Дума

visibility 485

/ брой: 43

Датата

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 44

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ