09 Май 2021неделя12:58 ч.

ново:

Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата! Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата!

Евродепутати, Европол, Европейската служба за бежанците и кметове на работна среща за бежанците

/ брой: 66

автор:Дума

visibility 2115

Заместник-председателят на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешен ред в ЕП Илияна Йотова и заместник-председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Мерджанов организират двудневна работна среща "Бежанците - от европейски стратегии към национални и местни политики", която ще се проведе на 26 и 27 март 2015 година.
В първия ден от програмата се планира посещение на координационния център в град Елхово и инженерното съоръжение на българо–турската граница. През втория ден от програмата участниците ще посетят бежанския център в град Харманли и ще се проведе самата работна среща по въпросите на миграцията.
В срещата ще вземат участие евродепутати, народни представители, представители на европейските агенции ЕВРОПОЛ и EASO (Европейска служба за подкрепа на търсещите убежище), представители на националните и местните власти. На срещата ще бъдат обсъждани проблемите с миграцията и увеличаващите се потоци бежанци, както и проблемите пред националните и местните власти.
Работната среща се провежда дни преди Европейската комисия официално да представи пакет от законодателни предложения в областта на миграцията и убежищата.
"Моята идея преди всичко е да се съберем и да помислим как да помогнем на нашата страна, защото цялото внимание сега е насочено върху Средиземно море, а нашите общини са в много тежко състояние и помощта от ЕС, която те получават, е несправедливо малка", сподели Йотова.


www.iliana.info/?post_type=event&p=996

Губим милиони от липсата на руски туристи

автор:Дума

visibility 645

/ брой: 86

Фалшиви Великденски промоции

автор:Дума

visibility 516

/ брой: 86

Пандемията намали желанието за бизнес

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 86

Декларирането на доходи ни е отнело под 10 минути

автор:Дума

visibility 350

/ брой: 86

Да помним цената на мира!

visibility 825

/ брой: 86

Внимание: Опасен труд!

автор:Ева Костова

visibility 518

/ брой: 86

Датата

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 86

Баня, СПА и провалени финали

автор:Деси Велева

visibility 1063

/ брой: 85

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ