06 Август 2021петък00:17 ч.

Фотоимпровизации "Ние си приличаме"

В конкурса за най-оригинални снимки на животни ще бъдат отличени 12 победители

/ брой: 186

автор:Дума

visibility 1037

Участниците в традиционния летен фотоконкурс за най-оригинална авторска снимка, организиран от сдружението "На ти с природата", ще трябва да импровизират по темата "Ние си приличаме". Целта е да се "улови" с обектива някоя животинка в закачлив момент. Няма ограничение за възрастта и броя на участниците във фотонадпреварата.  Единственото условие е те да са изкушени от търсенето на най-добрия кадър и да обичат животните.
Любители и професионалисти, малки и големи са поканени да изпращат свои оригинални фотонаходки с животни от 15 август до 15 септември. Вариантите за предлагане на снимки за конкурса са два: по електронен път на имейл: office@iwns.org или на адрес: София, ул. "Трапезица" 4, ет. 2.
Изпратените цифрови фотографии трябва да са с резолюция минимум 3 мегапиксела. Изображения, които комбинират елементи от повече от една снимка или имат премахнати елементи, няма да се приемат. Допускат се малки корекции на контраста и/или цветовете. Фотографии на хартиен носител добре е да са с формат 10x15, 9x18 или по-големи. Минималната резолюция на сканираните снимки трябва да е 300 dpi (точки на инч). Приемат се само авторски фотографии, уточняват организаторите на конкурса. Всеки може да участва само веднъж, като изпрати не повече от 7 свои предложения и посочи адрес по местоживеене, имейл и телефон за връзка.
Снимката, класирана на първо място, ще стане водеща в информационната кампания на сдружението по повод 4 октомври - Световния ден на животните. Организаторите на конкурса обещават и предметни награди. По традиция ще бъдат отличени не един, а дузина победители. Най-добрите 12 снимки, чиито имена на автори ще станат известни също на 4 октомври, ще бъдат включени в календара на сдружението за 2011 г.

Пеканов оптимизира Плана за възстановяване

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 150

Световните цени на храните тръгнаха надолу

автор:Дума

visibility 136

/ брой: 150

90 на сто oт xoтeлиepитe oчaквaт липca нa кaдpи

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 150

Израелската авиация удари Ливан

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 150

Наши огнеборци гасят пожари в РС Македония

автор:Дума

visibility 121

/ брой: 150

До 70 000 души участвали в хибридната война срещу Минск

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 150

Неспирен конфликт между Израел и палестинци

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 150

На инат

автор:Павлета Давидова

visibility 159

/ брой: 150

Двата полюса на семейство Филови

visibility 149

/ брой: 150

Да знаеш да станеш от масата

автор:Константин Иванов

visibility 156

/ брой: 150

Себеуважение

автор:Ина Михайлова

visibility 347

/ брой: 150

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ