18 Ноември 2025вторник06:50 ч.

Гришо би първата ракета на САЩ

/ брой: 196

автор:Дума

visibility 696

Григор Димитров (№28) продължи възходящото си представяне на "Мастърс"-а в Индиън Уелс с успех с 6:3, 6:4 над 211-сантиметровия Райли Опелка (САЩ, №20). Така Гришо за първи път в кариерата си постигна две поредни победи  и се класира за 1/8-финалите в прословутия комплекс, известен като "Рая на тениса". Той изравни на 1:1 резултата от срещите си с първата ракета на САЩ. Следващият му съперник е водачът в схемата Даниил Медведев (Рус, №2), отстранил за 1:30 ч. Филип Краинович (Сърб, №34) с 6:2, 7:6 (1).
Така Гришо изпълни програмата "минимум" само за 74 минути.
Срещу Опелка той направи 18 уинъра и само 4 непредизвикани грешки, 2 двойни грешки и 4 аса, докато американският гигант отбеляза 5 аса.
С рекордното си класиране в Индиън Уелс Гришо почти сигурно ще се изкачи с още една позиция в световната ранглиста до 27-ата.

До 20 хил. лева за саниране на еднофамилни къщи

автор:Дума

visibility 2780

/ брой: 215

Сменят формулата на законната лихва за просрочени дългове

автор:Дума

visibility 2174

/ брой: 215

Цените на жилищата ще забавят ръста след 2026 г.

автор:Дума

visibility 2727

/ брой: 215

РСМ разследва ненужни сърдечни операции

автор:Дума

visibility 2677

/ брой: 215

Протести на лекари и учители в Испания

автор:Дума

visibility 2437

/ брой: 215

Агенция вдигна жълт картон на канцлера Мерц

автор:Дума

visibility 2661

/ брой: 215

Накратко

автор:Дума

visibility 2462

/ брой: 215

Извратено

автор:Дума

visibility 2013

/ брой: 215

Европа застрашава газовата си сигурност

visibility 2365

/ брой: 215

Горим "еретика", за да се почувстваме чисти

visibility 2163

/ брой: 215

Какво ще се случва с пазарите след влизането ни в еврозоната?

visibility 2852

/ брой: 215

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ