22 Февруари 2024четвъртък14:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Акценти

Хора, не заспивайте! Гответе се за решителна съпротива

Определени субекти използват общественото възмущение, за да прокарат пак Истанбулската конвенция*

/ брой: 149

автор:Александър Урумов

visibility 328

Александър Урумов


Чрез хибридни инструменти за натиск като "закона "Магнитски" и "Барселонагейт" цели партии са превърнати в заложници и покорно изпълняват ролята на марионетки.

Още през 2017 г. за първи път българското общество разбра за подготвяната за приемане Истанбулска конвенция и чудовищните измерения на джендър-конспирацията срещу детската идентичност, срещу правата на родителите и срещу националната държава.

След тежки няколкомесечни дебати текстът бе изпратен в Конституционния съд, който обяви Истанбулската конвенция за несъвместима с българската Конституция с решение 13/27.07.2018 г.

Решението бе взето с 8 гласа "за" и 4 с особено мнение. Пет гласа от тези 8 гласа "за" обявяване на ИК за противоконституционна бяха на жените-членове на КС.

Всичките пет жени-членове на КС гласуваха "за" обявяване на Истанбулската конвенция за противоконституционна!

Защо?

Защото под булото на "борба с насилието срещу жени" тази изначално опорочена нормативна недомислица налага безумни дефиниции за пол, отхвърлящи очевидните биологични реалности, които никой в човешката история досега не си е позволявал да оспорва!

В онези дни на съпротива и битка получих телефонно обаждане от човек във висшите етажи на ГЕРБ - соросоиден активист.

Думите на този човек бяха: "Знаем, че ти започна тази съпротива и ти си причината, но ти трябва да знаеш, че е решено на най-високи нива в Брюксел Истанбулската конвенция да се приеме!"

Това обаждане беше преди решението на КС.

Вече шеста година оттогава "най-високите нива в Брюксел" не са спрели да търсят начин да вкарат своята отровна джендър-идеология в българското общество и българската образователна система.

Целта на джендър-идеологията и на слугите й в настоящето Народно събрание е една: Покваряване на душите и сърцата на българските деца!

Средствата са ясни - системно отравяне на разбиранията за биологичен пол и разрушаване на тяхната полова и човешка идентичност чрез внушаване на "джендър-категории".

Примери и практики в Европа, САЩ и Британската общност има печално много! Резултатите вследствие на осакатени при "смяна на пола" момчета и момичета са хиляди, като техният брой продължава да расте!

Приятели, българи, майки и бащи,

Съвременната джендър-детерминирана либерална лъжедемокрация представлява "културен" тероризъм с хибридни прийоми, съчетаващи налудни практики от времето на китайската културна революция и безмилостни похвати на терористични организации с вземане на заложници.

Днес - чрез хибридни инструменти за натиск като "закона "Магнитски" и "Барселонагейт" - лидери на парламентарни партии са превърнати в заложници и покорно изпълняват ролята на марионетки, защото са хванати в капана на собствената си алчност, корупция, похот и страх.

Каква е цената, която ще платят не те, а цяла България заради превръщането им в заложници на глобалното задкулисие в лицето на Джордж Сорос и неговите слуги в Белия дом и Европейската комисия?

Цената са децата на България!

Нашите собствени деца и внуци!

Целта е да се използва конкретното обществено възмущение, за да бъдат прокарат "истанбулските" планове.

Конкретните измерения на тези планове са заложени в текст-допълнение към Закона за домашното насилие, в което се говори за "интимна връзка между две лица".

Само един въпрос като се зададе и веднага става ясно всичко: Защо предлагат "интимна връзка между две лица", а не "интимна връзка между мъж и жена?"

Защото истинската цел на "истанбулските" заложници на Сорос в парламента е пълзящо узаконяване на еднополовите бракове!

С всички сили и средства!

Върху мъката и болката на измъчваните и унижавани жени тези "истанбулски" заложници искат да построят своята джендър-нормативна опорка, своята "истанбулска" къщичка на кокоши крака.

Ако това им бъде позволено, това ще бъде началото на джендър-политики, които са насочени пряко срещу децата ни и които представляват недопускана досега директна опасност за детското здраве и живот.

Ако това им бъде позволено - да гласуват "интимна връзка между две лица" вместо "мъж и жена" - това ще разкрие истинските им лица.

Защото "истанбулските" заложници имат две лица: едното е за пред избирателите, когато ги мамят да гласуват, другото лице е за пред задкулисните господари, докато им слугуват.

Този път истината няма как да бъде скрита!

Хора, не заспивайте!

И се гответе за решителна съпротива!

*заглавието е на редакцията

Фейсбук

Всеки седми избирател с грешки при попълване на бюлетина

автор:Дума

visibility 112

/ брой: 36

И СУ се обяви срещу отпадането на таксите за студенти

автор:Дума

visibility 118

/ брой: 36

МО чака румънска фирма да извози БТР-ите за Украйна

автор:Дума

visibility 124

/ брой: 36

Крият се по-тежките проблеми в енергетиката

автор:Дума

visibility 120

/ брой: 36

Настояват разширението на "Чирен" да спре

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 36

ТЕЦ „Марица Изток 3“ спира работа

автор:Дума

visibility 91

/ брой: 36

В ЕС токът от ВЕИ е 41 %, у нас - двойно по-малко

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 36

Фермерите изтеглят тракторите от Атина

автор:Дума

visibility 121

/ брой: 36

Фицо против бонусите на ЕК за Украйна

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 36

Съдията с променен тон към Асанж

автор:Дума

visibility 115

/ брой: 36

Без санкции за лоши родители в Австрия

автор:Дума

visibility 108

/ брой: 36

Политически тероризъм

автор:Александър Симов

visibility 104

/ брой: 36

Знаете ли кой е Навални?

автор:Дахер Дахер

visibility 127

/ брой: 36

Големите печеливши от войните са петролните гиганти

visibility 120

/ брой: 36

В Западните покрайнини има асимилация на българщината

автор:Дума

visibility 116

/ брой: 36

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ