09 Май 2021неделя13:56 ч.

ново:

Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата! Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата!

Хората не знаят за задължителните дистанционни водомери

/ брой: 73

автор:Дума

visibility 825

67% от абонатите или двама от трима не са запознати с промените в Закона за енергетика, задължаващи всеки нов монтиран водомер да е с дистанционно отчитане. Това показва анкета сред 600 домакинства, живеещи в топлофицирани жилища, проведена по поръчка на един от най-големите топлинни счетоводители в страната.
Според проучването, пандемията кара хората да предпочитат дистанционното отчитане на уреди и водомери, без да е наложително влизането на отчетник в дома. 53,8% заявяват, че отчитането на уредите извън дома е много полезно в условията на КОВИД-19, 24,7% казват, че има полза от него, а едва 11,7% смятат, че тази услуга няма да намали риска за здравето на самите тях и семействата им. 53% от запитаните заявяват, че предпочитат уредите и водомерите да се отчитат от дистанция.
С промени в Закона за енергетика стана задължително монтирането на водомери за топла вода, топломери и разпределители, които да се отчитат дистанционно.

Губим милиони от липсата на руски туристи

автор:Дума

visibility 645

/ брой: 86

Фалшиви Великденски промоции

автор:Дума

visibility 516

/ брой: 86

Пандемията намали желанието за бизнес

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 86

Декларирането на доходи ни е отнело под 10 минути

автор:Дума

visibility 350

/ брой: 86

Да помним цената на мира!

visibility 825

/ брой: 86

Внимание: Опасен труд!

автор:Ева Костова

visibility 518

/ брой: 86

Датата

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 86

Баня, СПА и провалени финали

автор:Деси Велева

visibility 1063

/ брой: 85

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ