02 Юни 2020вторник17:59 ч.

Като първи защитници

/ брой: 180

автор:Павлета Давидова

visibility 822

Намериха се първите защитници на БНР-шефа Светослав Костов. Те ползват онази стара класика със защитни становища и декларации. Бяхме я позабравили, ГЕРБ обаче я върнаха на мода покрай "бушоните си". Сега и в БНР я възродиха.
Костов бил генерален директор едва от 3 месеца, трябвало да се даде шанс на новото ръководство... Няма лошо, че защитават колега. Малко подозрително, задето е заради шефа, но не е укоримо. Укоримо е друго - липсата на въпроси. Не се чува публично някой да пита няколко неща.
Кой кого е посъветвал да ревизира позициите на Силвия Великова?
Защо Николай Кръстев подаде толкова скорострелна оставка, без особени обяснения?
Защо уж повсеместният бойкот от водещи в "Хоризонт" все пак не попречи на онлайн програмата?
Ако няма натиск, защо Костов не отстоя първоначалното решение за ресорни разпределения, въпреки премиерското обаждане?
Защо същите, които пазят ресора на Великова, не протестираха, когато други колеги от БНР осъмнаха с променени ресори, преди или сега?
Хубаво е човек да знае, че зад гърба му има колегиална защита. Важно е обаче да я има за всички, а не само за шефа или за нечий любимец.

Гулю-гулю-гулю!

автор:Велислава Дърева

visibility 732

/ брой: 102

Един от великолепното съзвездие

автор:Трифон Митев

visibility 351

/ брой: 102

Датата

автор:Дума

visibility 191

/ брой: 102

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ