20 Април 2024събота02:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кулинарно шоу представя готвенето като изкуство

7 дами и 9 мъже са претендентите за титлата на първия български "Lord of the Chefs"

/ брой: 55

автор:Альона Нейкова

visibility 1667

Готвенето в кулинарното състезание "Lord of the Chefs" ще бъде представено като философия и изкуство, разкри водещата на новото предаване по Би Ти Ви чаровната актриса Елен Колева. Първият зрелищен двучасов епизод на шоуто ще бъде излъчен на 15 март от 20 ч. В продължение на 3 месеца, всеки вторник и четвъртък от 21 ч., зрителите ще стават свидетели на невероятна гама от емоции, истински битки, страст и желание за победа, когато участниците в надпреварата се срещнат в кухнята, уточни продуцентът от страна на "Седем осми" Евгени Димитров-Маестрото. Няма нито секунда, в която шоуто да не е интересно, похвали се още той. Сблъсъци, сълзи от радост и тъга, "гарнирани" с изключително вкусни ястия, приготвени от участниците в "Lord of the Chefs", ще съпровождат през цялото време състезанието. Зрителите обаче ще научават и кои са подводните камъни в приготвянето на определени храни, разкриха още от екипа на предаването.
16 са избраните кандидати - 7 дами и 9 мъже, които ще се борят за титлата на първия български "Lord of the Chefs". Сред тях зрителите ще видят както професионални готвачи, така и любители. Те не само ще демонстрират своите кулинарни умения в първата по рода си телевизионна кулинарна надпревара у нас, като сътворяват изискани ястия от различни национални кухни. Участниците в шоуто ще се състезават за бързина, изобретателност, както и за работа в екип, независимо че между тях може да възникнат противоречия или открита неприязън.
Постиженията на готвачите в предаването ще бъдат оценявани от специално експертно жури, съставено от Ради Стамболов, Ивайло Петков, Борис Петров. Всички те са изключителни професионалисти в бранша, а един от тях дори е поднасял кулинарните си шедьоври на 13 президенти по цял свят. Консултант на предаването е Жоро Иванов, който през 2008 г. бе избран за Почетен готвач на държавния глава на България.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ