12 Септември 2025петък11:55 ч.

Лешников нуга крем с мус от дренки прави за Виенския бал Готфрид Ганстерер

автор:Дума

visibility 1720

До откриването на 20-ия Виенски бал в София остават броени часове. Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от австрийската столица и вече разопакова докараните продукти, за да започне да майстори специалитетите за събитието.
В началото гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.
Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.
Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.
Към полунощ любителите на виното ще имат възможност да дегустират най-новото от винарна "Загрей" и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.

Процесът на присъединяване към еврото няма да е лек

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

Димитър Радев за първи път на заседание на ЕЦБ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

Предупреждават ни за опасни храни от чужбина

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

Задава се хаос със сметките за парно

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 170

Показно убийство на привърженик на Тръмп

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

Учебната година в Гърция започна с протести

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

Ким Чен Ун подготвя дъщеря си за лидер

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

НАТО няма да активира член 5

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 170

Истинска памет

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 170

Диагноза - русофобия

автор:Боян Бойчев

visibility 0

/ брой: 170

Драма с класов привкус

автор:Юрий Борисов

visibility 0

/ брой: 170

Приложима ли е четиридневна работна седмица в България

visibility 2

/ брой: 170

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ