02 Юни 2020вторник05:39 ч.

Снимка Веселин Василев

Любов, която все не може да се случи

Виртуално представление с Яна Маринова и Свежен Младенов излъчват в сайта на Сити марк арт център

/ брой: 65

автор:Дума

visibility 24

Покана да се потопим заедно в една вълнуваща романтична история, която "няма нищо общо с вас и в която няма да спрете да се откривате"... отправят от Сити марк арт център и ТМПЦ Варна - ДТ "Стоян Бъчваров". На 6 април в 20 ч. ще имаме възможност да се докоснем виртуално до спектакъла "Любовни писма" по едноименната пиеса на Албърт Р. Гърни. 

Любовна история, разказана чрез "писмата от него до нея, и обратно - от нея до него. В рамката на цял един живот, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения... любов, която все не може да се случи и категорично отказва да умре".

В ролите са Яна Маринова (Алекса) и Свежен Младенов (Томас). Преводът, адаптацията и режисурата са на Георги Михалков, сценография и костюми - Петър Митев, авторска музика - Иван Драголов, хореографка - Кремена Колева, помощник-режисьорка е Валентина Андонова.

По световноизвестната бенефисна пиеса от А. Р. Гърни, с номинация за "Пулицър" - "Любовни писма", с която големи актьори увенчават блестящата си кариера, режисьорът Георги Михалков създава динамичен и комуникативен спектакъл. Епистоларната връзка между Алекса и Томас започва от 8-годишна възраст, продължава през целия живот и белязва съдбите им. Полюсно различни, те изстрадват Ц всеки по своему - невъзможността на своята любов, останала толкова силна, може би тъкмо защото не я обременява постоянното съжителство.

Всеки може да се присъедини към представянето на "Любовни писма" на адрес https://live.cmart.info/lyubovni-pisma.html. Онлайн излъчването е напълно безплатно. Закупуването на виртуален билет не е задължително условие, но ще бъде своеобразна подкрепа към труда и усилията на всички, ангажирани в реализирането на спектакъла. 

Истинската магия на театъра се случва при живия му допир с вас, неговата публика. Предвид ограниченията на ситуацията, в която сме поставени (и към която всички ние трябва да проявим своята лична отговорност), единственият възможен начин в момента да подкрепим и съпреживеем заедно изкуството на театъра, е виртуалният, посочват организаторите.

Природният газ по-евтин, парното - не

автор:Мая Йовановска

visibility 116

/ брой: 102

КЗП проверява програмата за безлихвени кредити

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 102

Под 10% от хотелите и ресторантите в Банско работят

автор:Дума

visibility 76

/ брой: 102

Природният газ поевтинява с 9 %

автор:Дума

visibility 117

Над 4000 са арестувани в САЩ

автор:Дума

visibility 97

/ брой: 102

Гърция ще дострои оградата по границата с Турция

автор:Дума

visibility 89

/ брой: 102

Кремъл очаква подробности за поканата за Г-7

автор:Дума

visibility 90

/ брой: 102

Гулю-гулю-гулю!

автор:Велислава Дърева

visibility 141

/ брой: 102

Един от великолепното съзвездие

автор:Трифон Митев

visibility 98

/ брой: 102

Датата

автор:Дума

visibility 97

/ брой: 102

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ