19 Септември 2021неделя02:42 ч.

Марионетно правителство

/ брой: 174

автор:Велиана Христова

visibility 1779

Доживяхме България да се управлява от марионетно правителство. Вече всяка сутрин и по два пъти на ден представителят на суверена - г-н посланик Джемс Уорлик, ни наставлява какво трябвало да свърши страната ни и какво не е свършила. Вчера той направо размаха пръст от екрана на БиТиВи: "Не виждам резултати в диверсификацията на източниците на горива!" Бойко Борисов преди година рекъл, че се интересува от "диверсификацията", а нищо не е изпълнил досега. Сиреч не е отсвирил Русия и не е (още!) пуснал американските компании да дупчат шистите на България и да реализират парите си от слънцето ни край Силистра. Утре ще ни направи територия - за ГМО-тата на "Монсанто". А и що не сте интегрирали ромите, та да разнообразите обществото си, бе?! Трябва да чуваме по-често добрите примери, настави губернаторът. Същият, който ни диктува как да променяме законите. А полицията, ако е допуснала насилие в Кърджали, да си понесе последиците, не пропусна господинът, преди да отиде пак вчера с министъра на МВР да прави преглед на обучението на състава.
Нали никой не си мисли, че журналистите сами канят г-н посланика всеки ден да ни ощастливява с откровенията си? Нали никой не си мисли, че Уорлик сам се курдисва до поредния министър, набелязан за опека през деня? Външният послушник Николай Младенов сам публично си призна: "Така сме ги научили". А защо ги научихте, така, бе господа от кабинета? Не знаете ли как се нарича правителство, което изпълнява поръчките, заповедите и ултиматумите на чужда държава? Нарича се марионетно правителство. Или ще дочакаме световните телевизии да показват и България така, както показват иракския  проамерикански марионетен режим?
ДУМА изпрати своето отворено писмо до президента Обама за поведението на официалния представител на неговата държава в страна членка на ЕС. Подобно поведение накара света да мрази американците. Барак Обама дава всички признаци, че иска да промени това положение. Но ние, българите, трябва сами да защитим достойнството си - ако щете, в собствените си очи, за да ни уважаат и другите. Затова ние призоваваме президента, отговорните политически партии, на първо място - БСП, неправителствените организации, екозащитниците и защитниците на морала, всички горди българи: да спрем превръщането на България в колония! Да спрем марионетното правителство, което безнаказно ни превръща във васали! То няма да покаже на ментора си червен картон с надпис "Go home!" Трябва да го направим ние.

Айтос на протест: „Без тирове убийци!“

автор:Дума

visibility 168

Съборът на БЛС преизбра д-р Иван Маждаров

автор:Дума

visibility 183

Петков и Василев представят проекта си утре

автор:Дума

visibility 1220

Стефан Янев се срещна с пътните строители

автор:Дума

visibility 278

Задава се риск за бюджет 2022

автор:Дума

visibility 613

/ брой: 179

НАП проверява спортния тотализатор

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 179

Само момчета ще учат в гимназиите в Афганистан

автор:Дума

visibility 172

САЩ спретнаха англосаксонски военен пакт в Азия

автор:Дума

visibility 524

/ брой: 179

Курц: Пандемията за ваксинираните свърши

автор:Дума

visibility 445

/ брой: 179

Протести срещу дясната политика в Еквадор

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 179

Страховете ни

автор:Георги Георгиев

visibility 1323

/ брой: 179

Не е яко да си вандал

автор:Велиана Христова

visibility 549

/ брой: 179

Президентската прокаженост на ГЕРБ

автор:Юри Михалков

visibility 849

/ брой: 179

Инфлацията ще ни помете безпощадно!

visibility 631

/ брой: 179

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ