01 Октомври 2020четвъртък19:00 ч.

Актуално

Много отговори има да дават...

Сега е времето да ги питате, преди да гласувате в Ямбол

/ брой: 194

visibility 907

Мариета Сивкова,
общински съветник от БСП в Ямбол

Сегашните общински съветници от ГЕРБ в Ямбол обикалят кварталите, отчитат свършеното от тях и агитират. А това, което правеха четири години, е единствено чинно да вдигат ръка в подкрепа на всяко предложение на кмета, нищо повече. Сега раздават дипляни с картинки и отчитат какво кметът е свършил със събраните от нас пари. И искат отново да ги изберете.

Представляват своята партия ГЕРБ, но да не забравяме, че те и всички като тях в цялата страна, са политическите лица, на чиято подкрепа се осланя управлението им, за да прокарва едно или друго решение, без мисъл за обикновения човек.

Сега е моментът да бъдат питани общинските съветници от ГЕРБ и да обяснят на простичък език на редовия гражданин, като искат отново неговия глас, няколко неща:

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, направи опит да прокара Истанбулската конвенция и единствено заради реакцията на хората оттегли намеренията си, ще се опита ли отново, след изборите, да прави от децата ни джендъри?

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, искаше да прави бежански лагери в Елхово и само заради надигналото се недоволство спря обществената поръчка, ще обяви ли нова поръчка след изборите, за да прави лагери?

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, разработи Стратегията за детето, заради която народът скочи и бе оттеглена, ще я прокара ли след изборите? Защото протестите в Ямбол и сега продължават. Последните случаи на масово оттегляне на деца от училищата не са политическа акция, както властта се опитва да ни убеди - нормално е хората да се страхуват, че стратегията за детето може да стане реалност. 

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, изби животни в Болярово, а сега и прасетата на хората, ще продължава ли все така да унищожава поминъка?

- Защо те, общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол, не допуснаха да се хранят децата безплатно за родителите в детските ясли и градини? И какво предлагат като грижа за младите семейства?

- Защо те, общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол, гласуваха да се събират по 10 лв. от родителите на децата в детски градини, независимо дали са посещавали забавачката или не, а когато съдът  отмени таксата, НЕ пожелаха да се върнат парите на хората? Кога ще ги върнат?

- Защо те, представители на партия ГЕРБ, наложиха в Ямбол излишната синя зона, заради която назначиха свои хора и събират нашите пари, за да плащат заплатите им? Ще я разширяват ли и по кварталите, за да увеличат администрацията си?

- Защо те, представителите на партия ГЕРБ, не пожелаха да питат хората за поемане на общински дълг от 18 млн. лв. и спряха предизборно процедурата от страх, а сега търчат да се хвалят на същите тези хора, че след изборите ще я продължат?

- Защо доизграждането на новата болница е доникъде, къде е новата спортна зала, а ремонтираният Младежки дом? Къде е центърът за временно настаняване на бездомни през зимните месеци?

- Защо река Тунджа тече всеки месец в различен цвят и не откриват нарушителя? Кога ще го накажат?

За това и много други неща сега е моментът да питате - когато идват при вас и искат отново да ги изберете и да продължат все така.

Питайте! Идват ви на крака!

Стотици културни дейци поискаха оставката на Борисов и Гешев

автор:Дума

visibility 155

90 от общо 90 000 са заразените учители с COVID-19

автор:Дума

visibility 76

С 57% се увеличават случаите на КОВИД-19 за седмица

автор:Аида Паникян

visibility 103

Българите пазаруват храна и горива с кредит

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 186

Четвърт от сметките за парно ще се преизчисляват

автор:Дума

visibility 223

/ брой: 186

Хартиените двулевки излизат от употреба от януари

автор:Дума

visibility 215

/ брой: 186

БНБ запази правилата при кредитирането

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 186

Кремъл: ЦРУ работи с Навални

автор:Дума

visibility 149

Шамар за България и от Европейкия парламент

автор:Дума

visibility 257

Великобратания очаква 4 млн. безработни заради ковид кризата

автор:Дума

visibility 134

Папата отказа да приеме държавният секретар на САЩ

автор:Дума

visibility 278

Война между БКП и ЮКП за Македония 1941-1945 г.

автор:Христо Георгиев

visibility 452

/ брой: 186

Анатом на социалния крах през "прехода"

visibility 301

/ брой: 186

Целта: възраждане на България

visibility 272

/ брой: 186

Датата

автор:Дума

visibility 171

/ брой: 186

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ