15 Август 2020събота10:33 ч.

Актуално

Много отговори има да дават...

Сега е времето да ги питате, преди да гласувате в Ямбол

/ брой: 194

visibility 853

Мариета Сивкова,
общински съветник от БСП в Ямбол

Сегашните общински съветници от ГЕРБ в Ямбол обикалят кварталите, отчитат свършеното от тях и агитират. А това, което правеха четири години, е единствено чинно да вдигат ръка в подкрепа на всяко предложение на кмета, нищо повече. Сега раздават дипляни с картинки и отчитат какво кметът е свършил със събраните от нас пари. И искат отново да ги изберете.

Представляват своята партия ГЕРБ, но да не забравяме, че те и всички като тях в цялата страна, са политическите лица, на чиято подкрепа се осланя управлението им, за да прокарва едно или друго решение, без мисъл за обикновения човек.

Сега е моментът да бъдат питани общинските съветници от ГЕРБ и да обяснят на простичък език на редовия гражданин, като искат отново неговия глас, няколко неща:

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, направи опит да прокара Истанбулската конвенция и единствено заради реакцията на хората оттегли намеренията си, ще се опита ли отново, след изборите, да прави от децата ни джендъри?

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, искаше да прави бежански лагери в Елхово и само заради надигналото се недоволство спря обществената поръчка, ще обяви ли нова поръчка след изборите, за да прави лагери?

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, разработи Стратегията за детето, заради която народът скочи и бе оттеглена, ще я прокара ли след изборите? Защото протестите в Ямбол и сега продължават. Последните случаи на масово оттегляне на деца от училищата не са политическа акция, както властта се опитва да ни убеди - нормално е хората да се страхуват, че стратегията за детето може да стане реалност. 

- След като тяхната партия, която те представляват и явно подкрепят, изби животни в Болярово, а сега и прасетата на хората, ще продължава ли все така да унищожава поминъка?

- Защо те, общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол, не допуснаха да се хранят децата безплатно за родителите в детските ясли и градини? И какво предлагат като грижа за младите семейства?

- Защо те, общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол, гласуваха да се събират по 10 лв. от родителите на децата в детски градини, независимо дали са посещавали забавачката или не, а когато съдът  отмени таксата, НЕ пожелаха да се върнат парите на хората? Кога ще ги върнат?

- Защо те, представители на партия ГЕРБ, наложиха в Ямбол излишната синя зона, заради която назначиха свои хора и събират нашите пари, за да плащат заплатите им? Ще я разширяват ли и по кварталите, за да увеличат администрацията си?

- Защо те, представителите на партия ГЕРБ, не пожелаха да питат хората за поемане на общински дълг от 18 млн. лв. и спряха предизборно процедурата от страх, а сега търчат да се хвалят на същите тези хора, че след изборите ще я продължат?

- Защо доизграждането на новата болница е доникъде, къде е новата спортна зала, а ремонтираният Младежки дом? Къде е центърът за временно настаняване на бездомни през зимните месеци?

- Защо река Тунджа тече всеки месец в различен цвят и не откриват нарушителя? Кога ще го накажат?

За това и много други неща сега е моментът да питате - когато идват при вас и искат отново да ги изберете и да продължат все така.

Питайте! Идват ви на крака!

Домашните ремонти ще намаляват данъците

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 155

Лаптопите най-търсени в кризата

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 155

Българите карат най-старите коли в Европа

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 155

59 на сто от хората правят застраховки по задължение

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 155

Израел възобновява полетите до България

автор:Дума

visibility 195

Франция изпраща военни в Крит

автор:Дума

visibility 413

/ брой: 155

Помпео с антикитайска обиколка в Европа

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 155

Ама кой щял да дойде, като се махне Борисов

visibility 998

/ брой: 155

Протестите са на народа

visibility 713

/ брой: 155

Ива Уорън: Футболът е не само страст, но и работа

автор:Мони Георгиев

visibility 227

/ брой: 155

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ