09 Май 2021неделя13:16 ч.

ново:

Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата! Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата!

МЗХГ се сети да бори мора по пчелите

/ брой: 73

автор:Дума

visibility 519

Учени и експерти ще предложат конкретни действия и мерки за ограничаване на повишената смъртност при пчелните семейства, съобщиха от  Министерството на земеделието. В работната група участват представители на Селскостопанска академия, Тракийския университет в Стара Загора, Аграрния университет в Пловдив, Лесотехническия университет, Центъра за оценка на риска по хранителната верига, Българската агенция по безопасност на храните и специализираните дирекции в МЗХГ. До 14 май групата ще трябва да предложи конкретни действия и мерки, с които да се ограничат причините за смъртността на пчелите. Резултатите от работата на комисията ще бъдат представени в официален доклад на земеделското министерство и на пчеларската общност.
Малко повече от половината пчелни семейства са загинали вследствие на липса на достатъчни хранителни запаси или лошо зазимяване от стопаните. Това са показали последните проверки на БАБХ, съобщиха от агроведомството.

Губим милиони от липсата на руски туристи

автор:Дума

visibility 645

/ брой: 86

Фалшиви Великденски промоции

автор:Дума

visibility 516

/ брой: 86

Пандемията намали желанието за бизнес

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 86

Декларирането на доходи ни е отнело под 10 минути

автор:Дума

visibility 350

/ брой: 86

Да помним цената на мира!

visibility 825

/ брой: 86

Внимание: Опасен труд!

автор:Ева Костова

visibility 518

/ брой: 86

Датата

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 86

Баня, СПА и провалени финали

автор:Деси Велева

visibility 1063

/ брой: 85

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ