23 Септември 2020сряда10:12 ч.

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 228

автор:Дума

visibility 1576

Истинска буря от коментари, шеги и закачки предизвика новината, че шефката на кабинета на Валери Симеонов Марияна Николова поема освободения от вицепремиера пост. Спекулации за лични взаимоотношения между двамата, слухове за миналото й и коментари за компетентността й завладяха форумите.

- Сега Валери Симеонов да не вземе да стане шеф на кабинета на Мариана Николова?

- Началника на кабинета на Симеонов, иска толеранс от една-две седмици за да се запознае с работата на.... КАБИНЕТА.... Оле, майкооо...

Абре моме, ти до сега какво работеше в тоя кабинет ма? Ако за две години не си разбрала с какво се занимава Валерко,сега тепърва ли ша сЪ учиш на занаят?

- Нали досега беше НАЧАЛНИК на кабинета на вицепремиера, чийто пост наследява. Предполага се, че е наясно с работата, което уж е и причина да бъде избрана, точно да не се губи време, а да се продължи без излишни забавяния. Колкото красива, толкова и кадърна. Като оная на туризма ...

- Сега разбрах откъде идва коренът на "Вицепремиер" - от "виц". Мисля няма нужда да обяснявам?

- Поредната калинка, която си домогва до държавен пост! А, и между другото разбрахте ли че била юрисконсулт на Топлофикация? И като се има в предвид що ето Топлофикация, то може да заключим какво представлява досегашна.....хайде да не казвам каква на Симеонов!

- Във власта са само калинки и търтеи, има и 1-2 стършела. Пълен цирк, на вторият ден калинката повтаря заученото - повишаване на доходите! и то вицепремиер без ресьор и министерство. Значи голяма работа особено ако си млада, хубавичка, слушкаш и папкаш - ето ти кариера. Отсега ще повишава доходите - от утре мин.заплата 800лв. и мин.пенсия 600лв. Давам и време един месец, по-добре да тръгва на оглед по турската граница хем да разведри охраната докато не е почнал летният сезон по морето.

- Продължаваме да копаме все по-дълбоко - то не бе дъно, не бе чудо. Копаейки току виж сме стигнали обетованата земя, ама за наш лош късмет май от обратната страна се намира Индия - честито на печелившите. Всъщност вече е зима - не мина ли сезонът на калинките или сегашните са някаква нова порода-устойчиви на студ и сняг?

- добрата саМарянка на Симеонов взе поста му.Каква поредна политическа секира си направи коалиционният клозет. Чудия се,дали тези жалки политици си мислят,че българите са расли в кашпи и едно такова назначение не би могло да събуди гнева на хората.Отново с този ход нашето правителството прави огромен скок,ама надолу към дъното на МариЯнската падина.

- погледът й не се спира на едно място, непрекъснато премигва, клати глава и стъпва от крак на крак. Някакво неспокойствие лъха от нея, някаква налудничавост. А и като добавим несвързаното й и неграмотно говорене, горката дори няма дар слово, ама никакво, щото и компетенциите й липсват. Щяла да "повишава икономическата активност на бизнеса" и така щяла да вдига доходите. За каква активност на бизнес ми говори при постоянно свиващ се пазар и търсене поради ниските доходи ???

- Абсолютен резил. Това сричащо същество, което сега тепърва щяло да се запознава с проблемите, ще ни води към икономически просперитет. Спрете да се гаврите с хората, циркаджии. То бива, бива да плюете в лицето на тия, дето ви плащат заплатите, но това надминава всякаква фантазия. Потънах си от срам докато слушах нечленоразделната й реч.

- Тактиката на потъващи правителства е непрекъснато да сменят кадрите си и всеки нови се моли за време - така времето върви от заплата до заплата за тях.

Пандемията лиши българския туризъм от 800 млн. евро

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 180

Ограничават водата в сиренето до 60 на сто

автор:Дума

visibility 178

/ брой: 180

Властта се оправдава за спрени европари

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 180

БНБ и МФ безсилни пред скъпите банкомати

автор:Дума

visibility 158

/ брой: 180

Гутериш не иска свят, разделян от Китай и САЩ

автор:Дума

visibility 36

Нов случай на повторна зараза с COVID-19 в САЩ

автор:Дума

visibility 192

Ранени и разрушения при нов взрив в Ливан

автор:Дума

visibility 205

Прокурор предложи арест за неносене на маска в Гърция

автор:Дума

visibility 171

На война срещу беззаконието

автор:Деси Велева

visibility 243

/ брой: 180

Презумпция за виновност

автор:Георги Георгиев

visibility 241

/ брой: 180

Училището е подготвено за КОВИД-19

visibility 164

/ брой: 180

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ