14 Юли 2020вторник06:09 ч.

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 123

автор:Дума

visibility 2777

Поредната порция обиколки на Бойко Борисов предизвика остри коментари в мрежата. Меракът му да "вози в джипката" служителка, която го развеждаше в предприятие, събуди както ирония, така и подигравки. Разпореждането на Борисов да се пусне тол системата, защото е "печатница за пари", също не бе подминато.

- Нищо ново в съвременния свят. Когато нямаш съдържание, формата става съдържание. Позите и празнодумството са издигнати в култ. И нашият не прави изключение. А реалността вече започва да става страшна - равнището в училищата и болниците е възможно най-ниско, повсеместна престъпност, банков и енергиен произвол, но най-страшното е липса на визия какво да се прави оттук нататък!

- Изгледах цялото филмче... У мен се затвърди усещането, че управлението на българската държава е на автопилот!!! Богът да пази България! Срамувам се от всеки кадър и всяка реплика в този клип. България - европейска държава? Имам чувството, че живеем в някакъв виц.

- Най-окрадената, мафиотизирана и бедна държава - обаче бай ганьо качи ли се я на джипа , я на електрокара, и простичките герберски лелки и бабички изпадат в захлас и забравят за цялата помия на герб.

- Откакто сме в ЕС, сме получили 46 милиарда евро, да - милиарда! После заем 16 милиарда евро и сега 400 милиона лв. Та приблизително 62,5 МИЛИАРДА ЕВРО. Ееее... къде са парите и за какво са похарчени? Ако бяха раздадени на всеки българин лично, СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ (БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ). Само не казвайте, че се строи нещо. Отделно нашите данъци. Абе, къде са парите? Къде са и докога лекарите от Карлуково ще търпят този пациент на свобода?

- ТОЛ е собственост на "КАПШ". Каква печатница на пари, какви кинти сънува Борисов! Или нищо не разбира и онези около него, докато взимат комисионни, се подиграват на пълното му невежество, или отново и по навик се изявява като топ лъжецът на ЕС. 

- Печатница за пари! Вкарвайте го и да се почва! Ето това е мечтата на гнусната и необразована мутра! Тиквата от Банкя се показва в истинската си светлина. Пак гласувайте за него ...

- Тоя само се чуди от къде още да открадне и къде да завърти пералнята за повече влизане в джоба му... И на кого "заповяда" пак тоя????? Наистина ми се повдига вече от ежечастните му нахлувания благодарение на услужливите му медии на простащината на тоя.

- Завиден НЮХ и афинитет има премиерът към паричните знаци! Надушва ги от далеко, години преди да са се появили. И винаги безпогрешно. Те винаги идват, идват навреме и навреме се усвояват - светкавично. И сега ще е така.

- Нищо старо не е забравил Борисов и нищо ново не е научил. В България сутрин медиите започват с вожда на България и Западните Балкани Бойко Борисов, на обяд също той, вечер пак и накрая в последните новини разликата от соца е в перманентното нарастване на цените от 10 години та до днес. Човек не може да гледа нормално ТВ и да слуша радио,защото вождът е навсякъде до втръсване.

- Кога направихте пътища, за да искате такси бе, нещастници? Има ли път, който да е издържал една година, след като е пуснат в действие (става въпрос за достроените последните 20 години)?

- Нали е ясно, че тия допълнителни такси, дето ще им начисляват, няма да излязат от джобовете на превозвачите. Ще ги вкарат в цената на транспорта към клиентите си, а те ще ги вкарат в цената към нас и пак ние ще плащаме.

ЕЦБ определи допустимите отклонения в курса лев/евро

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 132

Без такса смет за закъсали фирми

автор:Дума

visibility 88

/ брой: 132

Близо 30% е сривът в износа извън ЕС

автор:Дума

visibility 87

/ брой: 132

Рекорд на заразени за ден в света

автор:Дума

visibility 114

/ брой: 132

Вучич отхвърли руска намеса

автор:Дума

visibility 116

/ брой: 132

Боеве между Армения и Азербайджан

автор:Дума

visibility 150

/ брой: 132

Дуда печели на косъм

автор:Дума

visibility 93

/ брой: 132

За "отслабването" на един вирус

автор:Аида Паникян

visibility 130

/ брой: 132

Датата

автор:Дума

visibility 89

/ брой: 132

Държавата на "Големите птици"

автор:Ина Михайлова

visibility 2151

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ