29 Март 2020неделя00:54 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

НОИ откри гореща телефонна линия за осигурителните права при безработица

/ брой: 59

автор:Дума

visibility 102

Националният осигурителен институт открива временна гореща телефонна линия за въпроси, свързани с отпускането и изплащането на обезщетения за безработица. На номер 02 926 19 96 осигурените ще могат да отправят запитвания относно действащото законодателство, актуалните промени в нормативната уредба и техните осигурителни права при безработица. На разположение за отговори ще са експерти от НОИ.

Всяко териториално поделение на института също осигурява телефони, на които гражданите могат да бъдат консултирани по въпроси за безработицата. Списъкът с номерата е достъпен на официалната интернет страница на НОИ в рубрика За потребителя/ Полезна информация. Линиите ще бъдат отворени всеки работен ден от 9 до 17,30 ч.

На разположение на гражданите е и единният телефонен номер за цялата страна 0700 14 802.

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ