09 Август 2020неделя12:25 ч.

Пардон, изцапахме килима!

/ брой: 279

автор:Борис Данков

visibility 1223

След като скандалът с филма "Сбогом, мамо" на мнимата актриса и продуцентка Мишел Бонев (Драгомира Бонева) през последните дни набира скорост с бързината на снежна топка, би следвало да се очаква, че Вежди Рашидов (като главен участник от българска страна в разигралия се жалък водевил) не само ще си признае, че е бил "подведен", но и ще назове истината докрай. Защото от най-новите факти по "случая Бонев" се разбира, че не става дума само за нарушаване на "протокола", а за истинска далавера с криминален привкус, в която са забъркани авторитетът и името на България.
От своя страна Сметната палата и прокуратурата на Венеция вече започнаха своето разследване върху "връзкарската технология", по която е била присъдена наградата "Action for women" на Мишел Бонев, както и за произхода на средствата, с които са покрити разходите по пътуването на българската делегация, водена от Рашидов. Римската прокуратура пък се зае да изясни по чие нареждане е присъдена скандалната награда за филма "Сбогом, мамо".
При тези обстоятелства би трябвало да се очаква, че и у нас ще се задействат някои механизми на правосъдието и властта, за да се разбере каква е "българската следа" в избухналия скандал. Но, уви!
Вече се чу обяснението на Бойко Борисов, което граничи с мачовски-дебилно оправдание за "подвеждането" на Вежди от... надареността на Мишел Бонев. От своя страна "любимецът на премиера" тези дни заля медиите със своите пословични дрънканици, с които се опита да се изкара ни лук ял, ни лук мирисал по случая "Мишел Бонев". Ми тя е просто едно хубаво момиче, а ние "все пак сме 100-процентови мъже". Законът позволявал да й бъдат дадени 300 хил. лева от бюджета на държавата за нейния "гениален" филм. А иначе жената си имала документи за взетите 1 млн. евро от италианската телевизия РАИ. Стъпила жената на червения килим във Венеция и си взела наградата. Пък с кого тя спи - с италианския министър на културата Сандро Бонди ли, с Берлускони ли - това си е неин личен живот. Така че "филмът е само пиперчето", с което жълтата преса е омърсила нещата, изцапала е килима, по който е минала "кинозвездата" Мишел Бонев.
А бе, Вежди, ти за абдали ли ни смяташ или за дебили, та ни баламосваш с тези махленски приказки и лаладжийски обяснения?! Бойко никога няма да ти поиска оставката, защото си му удобен като златната пантофка на кралската дъщеря. Ами ти, ти, Вежди?...

60% спад на чуждите туристи у нас

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 150

Искат сервитьорите да са без маски на открито

автор:Дума

visibility 249

/ брой: 150

Банките очакват забавяне на кредитната активност

автор:Дума

visibility 241

/ брой: 150

Турция ще произвежда електромобили

автор:Дума

visibility 3

Врътки срещу гражданското общество

автор:Славчо Кънчев

visibility 654

/ брой: 150

Конференцията на крадците

автор:Христо Георгиев

visibility 1174

/ брой: 149

Вдъхновителят на българската идея

автор:Дума

visibility 461

/ брой: 149

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ