13 Юли 2025неделя12:58 ч.

Паров Стелар избра Алекзандер Райба да "подгрява" концерта им

/ брой: 261

автор:Дума

visibility 1057

Австриецът Алекзандер Райба ще подгрява първия концерт у нас на Паров Стелар бенд, които пристигат по покана на ирландското уиски "Bushmills", научи ДУМА от Яворка Петрова. След 20 години като диджей Алекзандер Райба възприема всяка минута от своя гиг като нов шанс да се слее с енергията на публиката. След него на сцената ще се появят главните герои в специалното меломанско събитие - създателят на електросуинга Паров Стелар и неговата банда. Вечерта ще завърши с един познат български артист, чийто нюх към модерния звук го е срещал на една сцена с имена като "Тийвъри корпорейшън", диджей Фууд, Колдкът и Робърт Луис. Фънкъшън ще инжектира в изпълнението на Паров Стелар своята силна доза буги диско, фънк, латин суинг, брейкс... Поради огромния интерес и бързо разпродадените билети, на място - в "София лайв клъб", тази вечер преди концерта, който започва в 22 ч., ще бъдат пуснати ограничен брой на цена от 40 лв.
 

Засилват контрола върху ЕРП-та

автор:Дума

visibility 4711

/ брой: 126

Нови правила при "Гражданска отговорност"

автор:Дума

visibility 2815

/ брой: 126

Горски служители блокираха пътя при Кресна

автор:Дума

visibility 3411

/ брой: 126

Еврокомисията оцеля

автор:Дума

visibility 4298

/ брой: 126

Мащабни горски пожари на Балканите

автор:Дума

visibility 2889

/ брой: 126

САЩ изпратиха оръжия за Украйна

автор:Дума

visibility 2961

/ брой: 126

Накратко

автор:Дума

visibility 4269

/ брой: 126

Тупик

visibility 4304

/ брой: 126

Измамите предстоят

visibility 3740

/ брой: 126

Европестене от разум

автор:Юри Михалков

visibility 4670

/ брой: 126

Копнеж по нови неща

visibility 4349

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ