09 Май 2021неделя14:38 ч.

ново:

Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата! Честит Ден на Европа! Честит Ден на Победата!

Тестът се извършва на място от един от сервитьорите, който вече над осем години е и фелдшер

Предлагат безплатен тест с кафе и торта

В австрийската столица влизането в заведения е разрешено само с предпазна маска

/ брой: 74

автор:Дума

visibility 432

Безплатен антигенен тест се предлага с кафе и сладкиши за вкъщи в едно от най-известните заведения в австрийската столица. Мястото е отворено за посетители от понеделник до петък, между 15 и 18,30 ч., а предварителна регистрация не е необходима. Става дума за "Кафе Музеум", което се намира в близост до централния площад Карлсплац и отскоро е превърнато в център за бързи антигенни тестове.

Извършват се на място от един от сервитьорите, който вече над осем години е и фелдшер. А медицинският контрол се поема от фармацевтката д-р Силвия Саламон от съседната аптека. Влизането в кафенето е разрешено само с предпазна маска FFP2, за теста са необходими здравна карта и официален документ за самоличност.

Бързите антигенни тестове се смятат за официални доказателства на местата, където се изискват. Финансират се от Австрийската стопанска камара. Резултатът от теста се получава чрез есемес или на посочен имейл адрес, уточниха за ДУМА от Ойроком-ПР София, част от мрежата за международни връзки на Община Виена.

Австрийската столица удължи противоепидемичните мерки до 2 май. Дотогава са затворени и всички заведения в града. Но в "Кафе Музеум" са щастливи, че, въпреки строгите мерки, хората отново могат да влязат, поне за малко, в красивото, но за съжаление празно заведение, а също така да го напълнят с живот. И не на последно място, това е чудесна възможност за гостите най-накрая пак да почувстват незабравимата атмосфера в кафенето, сред чиито постоянни посетители някога са били Густав Климт, Оскар Кокошка и Егон Шиле. А на тръгване може би много от тях ще се изкушат и ще си купят типични виенски сладкиши и кафе за вкъщи или за офиса.  

Губим милиони от липсата на руски туристи

автор:Дума

visibility 656

/ брой: 86

Фалшиви Великденски промоции

автор:Дума

visibility 524

/ брой: 86

Пандемията намали желанието за бизнес

автор:Дума

visibility 368

/ брой: 86

Декларирането на доходи ни е отнело под 10 минути

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 86

Да помним цената на мира!

visibility 840

/ брой: 86

Внимание: Опасен труд!

автор:Ева Костова

visibility 528

/ брой: 86

Датата

автор:Дума

visibility 412

/ брой: 86

Баня, СПА и провалени финали

автор:Деси Велева

visibility 1069

/ брой: 85

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ