03 Април 2020петък02:10 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

РБ бистри как да оцелее и да се разшири

/ брой: 63

автор:Милена Николова

visibility 939

На специално заседание на Националния координационен съвет на Реформаторския блок всички лидери и кандидати за депутати на РБ обсъждаха с часове представянето си на последните избори. На форума не дойде Меглена Кунева, която не беше кандидат за народен представител, както и никой не видя най-проблематичния министър от предишното правителство Николай Ненчев. Петър Москов отиде в лично качество, за да разкаже и своята визия, като говорител на РБ. РБ би трябвало да бъде съхранен и доразвит, беше посланието на Найден Зеленогорски. "Най-ясното е, че 300 000 десни избиратели не са представени в парламента, хора с дясна визия за развитие на България, предприемчиви хора. А вече какви конкретни грешки има всяка част от това разтроено дясно пространство, ще научим след анализите", каза той. Зеленогорски каза, че има оставки в блока и припомни, че Политическият съвет на блока е в оставка. По думите му никой не унищожава нещо, което изкарва 110 000 на избори и допълни, че трябва да се търси обединение в старата десница.
Относно това как РБ ще се издържа, след като няма държавна субсидия, той посочи, че ДБГ повече от половината от времето, в което съществуват, са без държавна субсидия и нямат общински или държавен офис. Според Димитър Делчев от ДБГ "трите лодки в дясно трябва да се обединят в кораб". Ние не загубихме, а тези, които не се обединиха, каза Светльо Витков от "Глас народен".
 

БНБ въвежда мораториум върху кредитите

автор:Дума

visibility 32

Българите очакват тежка финансова криза

автор:Дума

visibility 132

/ брой: 64

Проф Дуранкев: Необходима е нова данъчна система

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 64

ООН: Храните по света рязко са поевтинели

автор:Дума

visibility 91

/ брой: 64

Замразяват кредитите на британците за три месеца

автор:Дума

visibility 47

Евросъюзът взе на мушка Унгария

автор:Дума

visibility 162

/ брой: 64

Рекордна смъртност в САЩ за денонощие

автор:Дума

visibility 120

/ брой: 64

КОВИД-19 е най-активен при 4 градуса

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 64

"Бацилът", който изгражда имунитет...

автор:Таня Джаджева

visibility 133

/ брой: 64

Направихме най-модерния вестник

visibility 107

/ брой: 64

Ентусиазъм и отговорност

visibility 94

/ брой: 64

Честит рожден ден, ДУМА!

автор:Юрий Борисов

visibility 81

/ брой: 64

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ