17 Януари 2022понеделник00:04 ч.

ново:

Националният съвет на БСП свиква заседание на 50-ия Конгрес *** Пакет от 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП заради енергийната криза *** Земетресение разклати Гърция, усети се в София *** Окончателно: Гонят Джокович от Австралия Националният съвет на БСП свиква заседание на 50-ия Конгрес *** Пакет от 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП заради енергийната криза *** Земетресение разклати Гърция, усети се в София *** Окончателно: Гонят Джокович от Австралия

Ретроградна Венера

/ брой: 48

автор:Милена Николова

visibility 1669

На българската политика космосът й е виновен! Това твърдят прогнозите на политически толерирани баячки, врачки и всякакви магове през последните седмици. Човек би ги подминал, ако мантрите им не се подемаха и от политици. Четенето по звездите у нас се съревновава със социологията.
Президентската надпревара мина под знака на ретроградния Меркурий. Някак оживяхме и дори успяхме да се сдобием с президент, въпреки този лош Меркурий, дето се беше позиционирал в Уран. Същият този Меркурий най-вероятно провали надеждата на ГЕРБ Цецка Цачева, майката на нацията, но явно звездата й не изгря, както трябва. Днес наред е ретроградната Венера. Тя ще носи отговорността за вота на 26 март. Не стига тази прелъстителка, но заплаха за България са и мощните слънчеви изригвания, гарнирани със страховити магнитни бури, които - цитирам - ще ни блъскат предизборно. Затова, видите ли, правителство трудно ще се състави.
След всичките черни прокоби, време е да извадим червените конци против уроки и да си увием не само китките, но и целокупното отечество. Да поръсим всичко с тамян, светена и сребърна вода и да "излеем" поне по един куршум. И напук на ретроградницата да си изберем читав парламент, пък може и добро правителство.
От всичко, избълвано преди вота по нашите медии, излиза, че на България винаги нещо космическо й се изпречва по пътя на щастието. Виновна е цялата Слънчева система, заедно с Млечния път и онази Черна дупка, зейнала в космически квадрант на първи, втори и трети Дом. И аха... да ни погълне. На другите държави ретроградните меркуриевци, урановци, плутоновци и венери някак не им влияят. Но нашата България е поставена в условия на центробежни сили в Слънчевата система и още по-страшно, космосът ни дебне отвсякъде. И така - до следващите избори.

Чужда сметка

автор:Аида Паникян

visibility 555

/ брой: 9

Проф. Греди Асса: Изкуството дава доброта и смисъл

автор:Дума

visibility 641

/ брой: 9

Шипченските камбани

автор:Димитър Копривленски

visibility 633

/ брой: 9

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ