24 Януари 2022понеделник00:03 ч.

ново:

Конгресът не прие оставката на Корнелия Нинова *** Румен Радев: В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя *** Александър Симов: Не смятам, че БСП е идейно променена *** Крум Дончев: Най-голямата ценност на БСП са членовете ѝ, а тяхното мнение е закон *** "Фич“ потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България Конгресът не прие оставката на Корнелия Нинова *** Румен Радев: В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя *** Александър Симов: Не смятам, че БСП е идейно променена *** Крум Дончев: Най-голямата ценност на БСП са членовете ѝ, а тяхното мнение е закон *** "Фич“ потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България

Само трима останаха в битката за шеф на БНР

/ брой: 197

автор:Дума

visibility 11

Съветът за електронни медии (СЕМ) допусна само трима от кандидатите за генерален директор на БНР до финалния етап на конкурса. На изслушване ще се явят Милен Митев, Митко Димитров и Иво Тодоров. Жени Гаджалова и Светослав Костов, които вече бяха изслушвани на предходни конкурси, а Костов дори за кратко оглавяваше радиото, не са допуснати да продължат напред.

Първи, заради поредността на подаване на документите, на 25 октомври от 10 часа ще бъде изслушан Митев, в 14,30 часа концепцията си ще представи Димитров, а на 26 октомври от 10 часа пред СЕМ ще се яви Иво Тодоров.

Припомняме, че на 4 август СЕМ прие оставката на Андон Балтаков като генерален директор на БНР. Като мотив за бързото освобождаване на поста той посочи притеснения за сигурността си, опити за саботаж на работата му и липсата на професионална подкрепа на журналистическата гилдия в България за това, което прави. За временно изпълняващ длъжността СЕМ избра Милен Митев.

 

 

Студ в Гърция: Температурите достигнаха -17 градуса

автор:Дума

visibility 188

Русия арестува хакери, издирвани в САЩ

автор:Дума

visibility 432

Сняг и минусови температури сковаха Северна Гърция

автор:Дума

visibility 432

Защо гласувахме в ООН за Истанбулската конвенция?

автор:Дума

visibility 1605

/ брой: 14

Диагнозата на думите

автор:Дума

visibility 582

/ брой: 14

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ