30 Октомври 2020петък18:52 ч.

Със 160 лв. за кое по-напред?

/ брой: 286

автор:Дума

visibility 205

Колкото и да се блещи в парламента и къде ли не, напълно неоснователно и най-безсрамно цинично г-н Методи Андреев-досието, какво иска той и тези като него? Да бяха погалени с перце и наградени от отечественофронтовската власт, върлите фашистки убийци главорези?
Аз много добре помня и зная кога животът ни беше истински човешки, а през тези вече 27 години, безспорно кучешки. Никога няма да забравя срама, пред моите градски съученици, когато дойдох да уча с галошките и букварите под мишница. И сега отново живеем като скотове. Забравили какво е море, почивки, санаториуми. С недостъпно вече търговско здравеопазване. Сега и с отменени вече диспансеризации и веднъж годишно право на направление за специализирани медицински кабинети. Ето защо ненавиждам безсрамните демагогски антикомунистически опашати лъжи. Няма никакво човешко и правно основание за обявяване на социализма за престъпен. Тъй като комунизъм за сведение на г-н Андреев изобщо не е имало.
Днешното крайно несправедливо капиталистическо време е жив мор за ширналата се беднотия. Цялата армия от безработни, просяци, клошари, неграмотни. Оттам идва и огромната престъпност. За многобройните пенсионери, над 500 хиляди, с пенсийките от 160 лв., животът е истински кошмар. За храна ли, за ток ли, за вода ли, за отопление ли? Ами неизбежните лекарствени разходи в напредналата пенсионерска възраст, за които лично аз давам по 150 лв. ежемесечно. Това е живо геноцидно убийство.

Пенка Ненова, Казанлък

 

Андон Балтаков оттегли оставката си

автор:Дума

visibility 1

Корнелия Нинова е в болница с коронавирус

автор:Дума

visibility 82

Станислав Владимиров е кмет на годината

автор:Дума

visibility 62

ЕК не преговаря с Русия и Китай за доставка на ваксини

автор:Дума

visibility 33

Цунами край Измир след мощния трус

автор:Дума

visibility 73

7 по Рихтер удари Турция

автор:Дума

visibility 161

И Великобритания обмисля пълна карантина

автор:Дума

visibility 143

Датата

автор:Дума

visibility 183

/ брой: 207

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ