25 Юли 2021неделя13:50 ч.

Сексът е тема табу в Русе

В проучването за интимния живот са включени и мненията на хората от Стара Загора, Ямбол и Велико Търново

/ брой: 185

автор:Дума

visibility 1227

За жителите на Русе сексът се оказа тема табу по време на националното проучване "Става ли българският мъж". Местните явно все още се смятат за аристократи и не са склонни да обсъждат интимния си живот. Именно в Русе бе регистрирана най-ниската активност при попълването на анкети - общо 160 бройки. За сравнение - в София само за първите два часа в изследването взеха участие 800 души. При проблем с ерекцията 49 на сто от русенците са склонни да търсят информация и решение от материали в медиите, отколкото да дискутират въпросите с приятели или лекари. Русенки подкрепят мъжете си, но при нужда предлагат комплексни решения. Подчертано моногамни (87%), те се ориентират към паралелна връзка, ако не са удовлетворени от основния си партньор.
С неодобрение и възмущение от страна на гражданите се е сблъскал екипът, анкетиращ хората за интимния им живот в Стара Загора. Много местни жители бяха враждебно настроени и обявиха проучването за скандално, като попълниха едва 180 анкети. Резултатите сочат, че жените в града са добре запознати с хапчетата за повишаване на половата мощ. Мъжете обаче бяха доста по-лаконични и не конкретизираха дали прибягват до стимуланти.
На събитието в Ямбол хората реагираха доста позитивно и бяха отворени да споделят мнението си по въпроса за сексуалността. От попълнените почти 700 анкетни карти става ясно, че 60% от мъжете и 64 на сто от жените смятат, че българинът е добър любовник. При проблеми в секса и ерекцията ямболиите са склонни да търсят всевъзможни консултации и решения на ситуацията - от врачка до хирург. Според жените обаче проблемите в секса се дължат не само на стреса във всекидневието и  несигурността в работата, но и на други фактори, сред които е и алкохолът.
Във Велико Търново хората, участващи в проучването, бяха по-словоохотливи. Много от тях коментираха, че сексът не е най-честото им преживяване. Мъжете посочват, че при 38% от случаите, в които имат интимни проблеми, това се дължи на липсата на достатъчно желание. Търновчанки обаче вярват в сексуалната мощ на половинките си - близо 72% от тях смятат партньорите си за добри в леглото. Въпреки това дамите доста категорично отсичат, че искат повече време за любовна игра и по-голямо старание за постигането на женското удоволствие (56%).
Според един гражданин на старопрестолния град не само търновци, но родните представители на силния пол изобщо не са най-всеотдайните и галантни партньори. По негово мнение "българският мъж обижда жена си от вратата и, след като се наяде, започва да й казва писенце, котенце, миличко, хайде да си лягаме".

Освободено е ръководството на БЕХ

автор:Дума

visibility 373

Очакват 2% годишна инфлация

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 140

Купуваме по-скъпи телевизори на изплащане

автор:Дума

visibility 379

/ брой: 140

Новата COVID вълна вече е тук

автор:Дума

visibility 365

Италия въвежда зелени пропуски за ваксинирани

автор:Дума

visibility 321

Заев пожела на Албания успех по пътя към Евросъюза

автор:Дума

visibility 439

/ брой: 140

Последна въздишка

автор:Ина Михайлова

visibility 1551

/ брой: 140

Злодеите разстрелват поетите заради песните им

visibility 716

/ брой: 140

Федерализиране или разделяне на Украйна?

автор:Чавдар Добрев

visibility 518

/ брой: 140

Арогантност

автор:Деси Велева

visibility 483

/ брой: 140

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ