22 Юни 2021вторник07:39 ч.

Ще пишем, докато...

/ брой: 157

автор:Аида Паникян

visibility 1635

"... Пари от мен няма да видят...", отсече здравната министърка и каза, че ако болниците направят това, което иска от тях, щяла да им даде няколко милиона... Човек може да си помисли, че министърката раздава едва ли не частни пари на болниците, а не пари, събрани от данъците и здравноосигурителните вноски на няколко милиона български граждани. Но очевидно такова е виждането на това правителство воглаве с премиера, на когото му трябваха месеци време, за да си даде сметка, че не той плаща пенсиите на пенсионерите например, а гражданите на републиката.


Драги читателю, може и да ни упрекнеш, че едва ли не всеки ден на това място във вестника пишем за здравеопазване... Да, ще го правим, докато не се види светлина в тунела, наречен българско здравеопазване. Защото повече от очевидно е, че то сякаш насила е тикано към провала, без никой да разбира защо. И още нещо: ГЕРБ очевидно забрави едно от миналогодишните си обещания: за публично-частно партньорство в здравеопазването! Иначе защо административно се закриват болнични легла? Защо са толкова упорити усилията за 2 дни да се разваля постигнатото с години?


... Ще пишем, драги читателю, докато не намерим поне един разумен отговор на тези и други въпроси.Трета банка спира срочните депозити

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 117

БНБ: Задава се ускоряване на инфлацията

автор:Дума

visibility 117

/ брой: 117

Пет жалби блокират газовата връзка със Сърбия

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 117

Стигаме Европа по БВП след 2040 г.

автор:Дума

visibility 112

/ брой: 117

Светът е между диалога и конфронтацията

visibility 122

/ брой: 117

Победа за партията на Пашинян

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 117

ЕС засилва санкциите срещу Минск и Москва

автор:Дума

visibility 109

/ брой: 117

Мадрид предлага помилване на каталунските сепаратисти

автор:Дума

visibility 97

/ брой: 117

Диагноза бедност

автор:Ева Костова

visibility 123

/ брой: 117

Устремно към избори от с. Устрем

автор:Таня Глухчева

visibility 128

/ брой: 117

Прозрението на обущаря

visibility 119

/ брой: 117

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ