22 Септември 2020вторник13:04 ч.

Страхливци

/ брой: 155

автор:Павлета Давидова

visibility 145

Класически ход от страна на ГЕРБ е да се скатават, когато стане напечено. Не им достигна куражът да отидат в Народното събрание и да чуят какво иска да ги попита опозицията. Или се притесниха, че някой ще изрече на глас слабите оценки, които обществото дава за калпавата им работа? Всъщност, каква работа вършат депутатите от ГЕРБ? Само коленопреклонно официализират онова, което им нареди вездесъщият Бойко Борисов. С тях или без тях... все тая.

Като истински послушковци те за пореден път скатаха Борисов от явяване пред парламента. С това наистина показаха, че за ГЕРБ институциите са просто понятие без съдържание. Една партия и зажаднелите за властови огризки нейни коалиционни партньори за пореден път принизиха парламентаризма в името на Бойкоборисовото спокойствие. Грижат се те за кръвното му, да не вземе пак да му стане лошо...

Страхливци сте, госпожи и господа. Ясно е за всички. С такова поведение няма да си възвърнете народната любов, нито ще спечелите повече симпатии. А колкото и да не ви се иска да го признаете, безоблачното ви всевластие е застрашено. Дали напролет или още по-скоро, в Народното събрание ще има нова конфигурация. Да се надяваме, че дотогава опозицията ще е  преодоляла вътрешните си противоборства и ще се е концентрирала в печеленето на избори и реализирането на полезни за хората политики. Може и избирателите да са се осъзнали и да са видели истинските лица на политиците, да си дават сметка кой лъже, кой говори сладко и кой наистина се бори и за другите, освен за себе си!

Борисов може да продължи да се крие в кабинета или в джипа си. Страх лозе пази. Управленското лозе на ГЕРБ обаче е толкова опоскано, че се притеснявам за тези, които ще трябва да се грижат за реколтата в новия кабинет. Но няма невъзможни неща. Остава да се отърсим от страха и ГЕРБ да си отидат.

Половината алкохол у нас бил нелегален

автор:Дума

visibility 622

/ брой: 179

Петкова се активизира за фактурите на "Топлофикация"

автор:Дума

visibility 697

/ брой: 179

Проф. Вучева за новия заем: ГЕРБ никога не се отчитат

автор:Дума

visibility 873

/ брой: 179

Квартали от Мадрид са под пълна карантина

автор:Дума

visibility 263

Ферибот заседна в Балтийско море

автор:Дума

visibility 373

Стрелба в Минск

автор:Дума

visibility 470

Как търпим това десет години?!

visibility 1457

/ брой: 179

Ще покаже ли ЕС сила във външната политика?

visibility 702

/ брой: 179

Датата

автор:Дума

visibility 559

/ брой: 179

Английските "щикове" и 9 септември

автор:Христо Георгиев

visibility 898

/ брой: 178

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ