23 Септември 2021четвъртък03:10 ч.

ново:

България празнува 113 години Независимост България празнува 113 години Независимост

Тапи в ушите

/ брой: 144

автор:Юлия Кулинска

visibility 121

Надявам се, че мнозина все още помнят какъв беше един от символите на герберското управление - подслушване, подслушване, подслушване... Не сме забравили и ментора на слухтенето - Цв.Цв., дясната ръка на Бойко Борисов, по-известен като "Голямото ухо". Как се чувствате днес, г-н Цветанов, че бяхте употребен за задоволяване на низките страсти на вожда?
Почти 12 години подопечните на бившия премиер показно демонстрираха, че за тях законът дори не е врата в полето. За тях той не съществуваше и те деребействаха на воля. Понятия като свобода на личността и човешки права бяха табу.
Откакто народът им дръпна черджето изпод краката и ги остави на сухо, бившите управляващи изведнъж се оказаха слепи и глухи. Те са с широко затворени очи и с тапи в ушите за безобразията, които техният вожд и учител е творил. Ни чули, ни видели, ни разбрали, че над сто души са подслушвани неправомерно. Че заповедите за това са разнасяни на листчета, които после са хвърляни в кофите за боклук. Че прокуратурата се прави на умряла лисица. Да ми прости Радичков каламбура, ама герберската суматоха, подклаждана от любимеца им Иван Гешев, е абсурдната днешна реалност. И колкото и да си късат ризите бившите властници, че обвинител номер едно е най-добрият и чист почти като сълза, истината започва да изпълзява.
Трупата на Цирк "ГЕРБ" вчера изнесе поредното пищно представление "Ние сме добрите, вие сте лошите". Депутатите на Борисов отново доказаха, че продължават да бъдат водени на къса каишка от своя лидер, че са безгласни букви, монтирани в ролята на депутати. Едва ли в България е останал разумен човек, който не е наясно как се управляваше страната в ерата на Бойко Борисов. За съжаление, придворните му шутове в парламента демонстрират, че нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. И че следенето, слухтенето и махленските разправии продължават да са тяхното верую.
Дали да не предложим герб на ГЕРБ да стане огромното ухо, а!?

Независимостта се гради с усилията на посветени държавници

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 182

Обезличаването на партийните идеологии може да е опасно

автор:Дума

visibility 118

/ брой: 182

Бизнесът иска 840 млн. лв. компенсация за скъпия ток

автор:Дума

visibility 108

/ брой: 182

Борисов поискал оставката на шефа на Столичния общински съвет

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 182

Над 82 млрд. лв. прахосала администрацията за 23 г.

автор:Дума

visibility 125

/ брой: 182

Цигарите и алкохолът - с нови бандероли от януари

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 182

Правителството изтегли още 300 млн. лв. заем

автор:Дума

visibility 114

/ брой: 182

Ще мислят как да подпомогнат авиопревозвачите

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 182

Словакия осъди прокурор, разследващ корупцията

автор:Дума

visibility 116

/ брой: 182

Европейците не желаят Студена война срещу Китай и Русия

автор:Дума

visibility 123

/ брой: 182

Радев призова за реформа на ООН

автор:Дума

visibility 118

/ брой: 182

Виена затяга мерките срещу КОВИД-19

автор:Дума

visibility 108

/ брой: 182

Момчето си отива

автор:Деси Велева

visibility 137

/ брой: 182

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ