29 Май 2020петък02:18 ч.

Възхвала на глупостта

/ брой: 114

автор:Милена Николова

visibility 1799

България е странна държава, в която очевидно хит е да си правиш селфи или да се дегизираш като Хитлер. Тази хитлеромания я видяхме и на габровския карнавал. И там се шегуват с теми, които препращат към човешкия ужас. Елитите ни се оказаха хитлерозависими и големи шегаджии. 
Така дойде ред и на президентския съветник Пламен Узунов, иначе човек отговорен. До момента. Излишно е да се обяснява как тази негова лична снимка е публикувана и кой "приятел" услужливо я е дал на медии. И той разцъфтя, дегизиран като фашистки водач. И той го направил на шега.
Днес е ред и на неговата оставка. Първият "изгорял" беше заместник-министър Павел Тенев, после наред беше и чиновникът от Министерството на отбраната Иво Антонов.
Узунов днес също съжалява като първите двама, че се е пошегувал с несмешни спомени на човечеството. В крайна сметка нито един от тях не е Чарли Чаплин, че да ни разсмее през сълзи. А от снимките им лъха само непремерена глупост. Без мисъл, че един ден светлият им образ може да лъсне по грозен начин. И Узунов не иска да подава оставка. Но вече той не е важен, а институцията. Същата, окарикатурявана в продължение на 5 години. И днес е моментът за мъжка постъпка, която да спести унижението за други.

И братя Бобокови са арестувани

автор:Дума

visibility 6

Станишев отново настоя за икономически щаб

автор:Дума

visibility 96

/ брой: 100

Плащаме за вода и без консумация

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 100

Алкохолните турове по морето ще бъдат забранени

автор:Дума

visibility 114

/ брой: 100

Банковото кредитиране се сви с над 300 млн. лв.

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 100

Меркел: ЕС да поеме повече отговорност в света

автор:Дума

visibility 102

/ брой: 100

Данъчен гювеч по герберски

автор:Евгени Гаврилов

visibility 134

/ брой: 100

Датата

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 100

Плагиатството на Радой Ралин

автор:Христо Георгиев

visibility 1065

/ брой: 99

Пандемична демокрация

автор:Владимир Георгиев

visibility 368

/ брой: 99

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ