04 Юни 2020четвъртък09:01 ч.

Жорж Ганчев:

Властта не е цел

Бившият парламентарист представи в Стара Загора новата си книга "Радостта на палача"

/ брой: 292

автор:Христо Христов

visibility 846

Властта не е цел, а задължение, а сегашният премиер Борисов ревнува сам себе си, категоричен е бившият парламентарист, лидер на БББ, фехтовач, режисьор и автор на киноромана "Радостта на палача" - Жорж Ганчев. На премиерата на новата си книга в Стара Загора двуметровият исполин обяви, че най-късно в края на следващата година ще можем да видим на големия екран филма му "Да живееш или да умреш", посветен на одисеята около спасяването на българските евреи през 40-те години на миналия век.
През кастинга са преминали 41 актьори, всички са българи, а на Йоана Буковска е поверена ролята на Лили Паница. Сред останалите се четат имената на Захари Бахаров, Деян Донков и още много други, познати от театралната сцена и малкия екран. Нека не избързваме с името на актрисата, която ще се превъплъти в образа на Крис от новия ми роман, при всички случаи тя трябва да бъде достойна жена, българка, но и в известна степен авантюристка. Защото Крис е събирателен образ, тя не е копие на Кристияна Вълчева, която аз изключително много уважавам. Нека първо излезе "Да живееш или да умреш", чиито снимки вървят, отбеляза за ДУМА Жорж.
Съвсем еднозначно той обяви, че скандалът с дипломатите - сътрудници на ДС, е активно мероприятие, целящо да отклони вниманието на българите от лошото управление на държавата, поверено днес на случайни хора. Искате да се срамувам от бащата на съпругата си Валя - генерал Таньо Шишков, който е един достоен българин? Няма да стане!, гръмко прозвуча гласът му във фоайето на старозагорската регионална библиотека "Захарий Княжевски", където се състоя премиерата на новия кинороман, пуснат на пазара от ИК "Кота".
Трима известни българи - Любомир Левчев, Григор Чернев и проф. Андрей Пантев, са посветили свои размисли на новия роман "Радостта на палача", като последният е написал: "Книгата ни обръща и насочва към доброто тъкмо чрез отрицанието на злото в общите им човешки прояви и измерения. Неговата книга следва да бъде това, което е чистият въздух за болните от туберкулоза - пречистване чрез дихание на думите."
Снимки авторът

25 са новите случаи на коронавирус у нас

автор:Дума

visibility 35

Затоплянето продължава

автор:Дума

visibility 43

Горяните от Ню Йорк

автор:Христо Георгиев

visibility 344

/ брой: 104

Рядък шанс

автор:Лозан Такев

visibility 229

/ брой: 104

Научният фонд ще финансира изследвания на КОВИД-19

автор:Дума

visibility 142

/ брой: 104

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ