24 Януари 2021неделя13:54 ч.

Няколко думи

Заедно

/ брой: 110

автор:Юлия Кулинска

visibility 434

Лявото винаги е било копнеж по свободата и справедливостта. Криле за мечтателите. Стремеж към равенство и братство. Особено днес. Когато българите са сковани в оковите на пандемията. Когато губят работа. Когато няма с какво да нахранят децата си. Когато властта си свирука безгрижно и чете молитви пред Мамон - бога на парите.

Битието ни за сетен път доказа, че идеите за справедливост, солидарност и равенство са вечни. Сега са ни нужни и надежда, и перспектива. Може да ни ги даде само БСП. Поемайки пътя на споделянето на идеи, на подадената ръка и на довереното рамо, вчера тя показа, че високомерието не й е присъщо. И че запазвайки своята идентичност, всички, които изповядват лявата идея, могат да бъдат съмишленици и приятели. Защото верните решения днес гарантират сигурност и справедливост за хората утре.

Лявото е за силна държава, която е на всички, които имат нужда от подкрепа. На онези, които искат да живеят в справедливо общество. Които не искат мутренски модел на управление. БСП е призвана да върне доверието към лявата идея, към вярата, че младите могат да намират бъдещето си в България.

Мъдрите хора казват, че в спора се ражда истината. И в желанието да слушаш и да чуеш другия. Да приемеш или да опровергаеш идеите му. Да можеш да го убедиш или той теб в правотата им. 

Защото заедно можем повече!

Прекратиха сделките за студен резерв

автор:Дума

visibility 555

/ брой: 15

КЕВР потвърди прогнозата за по-скъп газ от февруари

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 15

Национален регистър ще следи запорите на коли

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 15

Авиоотряд 28 ще прибира такси от правителствения ВИП

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 15

Президентски избори в Португалия

автор:Дума

visibility 333

Сметищата на националния манталитет

автор:Юри Михалков

visibility 634

/ брой: 15

За какво мечтахме, а какво ни сполетя

visibility 793

/ брой: 15

ДВАМАТА ЛУДИ

visibility 766

/ брой: 15

Брекзитизиране

автор:Евгени Гаврилов

visibility 344

/ брой: 15

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ