19 Септември 2025петък09:25 ч.

40 хиляди кубчета хляб се превърнаха в изкуство

/ брой: 232

автор:Дума

visibility 512

40 хиляди кубчета хляб се превърнаха в изкуствоРуснак създаде "картина" от 40 хиляди кубчета хляб, като по този начин доказа, че не само да приготвяш вкусна храна е изкуство, а е възможно и обратното: да правиш изкуство от храна. Произведението на анонимен московски уличен художник, известен единствено като Zoom, се радва на огромен интерес.

Творбата представлява портрет на женско лице, направено изцяло от крутони. Произведението, с размер 3 на 3 метра, е поръчано за известно кафене в руската столица. Изработването му е отнело месец и половина на нейния автор.

Авторът определя своето творчество като "улично изкуство без вандализъм". Той създава хумористични образи, използвайки различни техники, които лесно могат да бъдат премахнати.

КЗК с нови правомощия

автор:Дума

visibility 645

/ брой: 174

Сиренето у нас е с 26% по-скъпо от средната европейска цена

автор:Дума

visibility 748

/ брой: 174

ДФЗ засече двойно декларирани 7420 декара

автор:Дума

visibility 557

/ брой: 174

По-евтино на море в Гърция през септември

автор:Дума

visibility 768

/ брой: 174

София също блокира санкции срещу Израел

автор:Дума

visibility 841

/ брой: 174

В Белгия се "изпират" 16 млрд. евро годишно

автор:Дума

visibility 806

/ брой: 174

Протести в Словакия срещу Роберт Фицо

автор:Дума

visibility 810

/ брой: 174

Накратко

автор:Дума

visibility 662

/ брой: 174

Парламентарна поезия

автор:Александър Симов

visibility 662

/ брой: 174

Правителството върши своята работа и резултатите вече са видими

автор:Дума

visibility 750

/ брой: 174

Пътят на забравата

автор:Евгений Белий

visibility 726

/ брой: 174

Гладиаторско меле

visibility 600

/ брой: 174

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ