14 Май 2024вторник10:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

5000 тоалета се сменят в новото шоу на Киркоров

/ брой: 108

автор:Дума

visibility 116

Филип Киркоров разкри, че той и останалите артисти на сцената ще сменят 5000 костюма в продължение на три часа по време на най-новото му шоу "Цветът на настроението". Звездата на руската естрада с български произход вече зарадва публиката в София на 8 юни. Концертът в родния му град Варна е на 14 юни. Останалите спирки от турнето са в Пловдив - днес, 10 юни, Бургас - 12 юни, и Русе - 17 юни.

"Сменям тоалетите си поне 10 пъти и това не е от желание да си покажа костюмите, а заради концепцията, която е много театрална и много по-визуална от предишни мои програми", обясни Киркоров. Изпълнителят е убеден, че никой не е гостувал в страната ни с такова шоу до момента, като само техническото оборудване се превозва от общо 10 тира.

"Всяко идване в България е голямо събитие в моя живот, макар че за тези над 30 години съм обиколил целия свят. Пял съм на най-големите сцени - "Медисън скуеър гардън", "Фридрихщат палас", "Роял Албърт хол", да не говорим за нашите най-големи зали - в Кремъл и всички бивши страни от СССР", уточни Киркоров при посрещането му на летище "София".

И добави: "От България започна всичко, свързано с моя живот. Първите ми спомени са от Варна и летния театър, където съм гледал най-големите български артисти - Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов, дует "Ритон". След това дойде и моето участие на "Златният Орфей", и статуетката, която получих през 1998 г. Всичко това направи много здрава връзката ми с българската музика и особено с песните на Тончо Русев, които ми донесоха голяма популярност в Русия."

"За съжаление, Тончо вече не е с нас, но паметта и благодарността към него ще бъдат винаги в моето сърце и в негово лице - към цялата българска естрадна музика", каза още Киркоров. Певецът разкри, че децата му са заедно с него, но ще го очакват и гледат направо във Варна, където живеят техните баба и дядо.

500 000 агнета продадени за празниците

автор:Дума

visibility 803

/ брой: 87

800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина

автор:Дума

visibility 733

/ брой: 87

Правят електронна партида за всеки имот

автор:Дума

visibility 731

/ брой: 87

Уникредит подменя картите на 1 милион клиенти в България

автор:Дума

visibility 680

/ брой: 87

Москва започна офанзива в Харковска област

автор:Дума

visibility 786

/ брой: 87

Силяновска се закле като президент на "Македония"

автор:Дума

visibility 724

/ брой: 87

Захарова изгледала "погребението" на Европа

автор:Дума

visibility 733

/ брой: 87

Тихи фанфари

автор:Аида Паникян

visibility 766

/ брой: 87

Тъжна равносметка

автор:Велизар Енчев

visibility 803

/ брой: 87

Големият скок на Китай

visibility 910

/ брой: 87

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ