16 Септември 2019понеделник00:04 ч.

Атракции, трофеи и екипировка

Седемнадесета специализирана изложба "Природа, лов и риболов" в Пловдив

/ брой: 76

автор:Стефан Динчев

visibility 1792

За седемнадесети пореден път от 30 март до 3 април 2011 г. в Международния панаирен център в Пловдив се провежда специализираната изложба "Природа, лов и риболов". Организатори са Изпълнителната агенция по горите към Министерството на земеделието и храните и Пловдивският панаир.
Всички посетители, ловци, риболовци и любители на природата ще бъдат изненадани с многобройни атракции, демонстрации и условия за пазаруване на изделия и аксесоари в областта на ловното и риболовното оборудване и екипировка.
Изпълнителната агенция по горите в палата №3 представя ловна къща за посрещане на гости и място за преговори. Тя е заобиколена от богата диорама и трофейна изложба. Държавните ловни стопанства рекламират екстериорните и трофейни качества на дивеча, ловния, риболовния и алтернативния туризъм в България. Три отделни търговски щанда на ДЛС "Росица", ДЛС "Балчик" и ДЛС "Чепино" привличат интереса на посетителите с дегустация и продажба на продукти от дивечово месо, дрехи за лов, ловни сувенири от рога, осветителни тела и ножове, както и на декоративен посадъчен материал.
Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" този път чрез специална фотоизложба отбелязва 30-годишнината от провеждането на най-голямото световно ловно изложение "Експо 81". Тук могат да се видят юбилейни значки, монети, медали и много други експонати от онова време. Издателска къща "Наслука" представя последните броеве на вестниците "Наслука" и "Рибар" и списание "Лов и риболов", както и богата тематична подборка на свои специализирани издания.
Дирекциите на природните паркове се представят със самостоятелен информационен щанд за възможностите за екотуризъм сред живописната ни природа.
За първа година с информационен щанд участие в престижното изложение "Природа, лов и риболов" взема и Областната служба "Околна среда и гори" от Одрин.
В програмата са предвидени семинар за ролята и значението на групи от компютърни мрежи за повишаване на конкурентната способност на икономиката на Европейския съюз, демонстрационни състезания по прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион с участието на ученици от професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване, състезания по стрелба и спортен риболов.

Манолова иска ревизия за отпадъците в София

автор:Дума

visibility 88

/ брой: 177

Анелия Клисарова е кандидатът на БСП във Варна

автор:Павлета Давидова

visibility 88

/ брой: 177

Корнелия Нинова: ГЕРБ ги е страх от нас

автор:Павлета Давидова

visibility 94

/ брой: 177

Българите са най-недоволни от работата си

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 177

Обмислят енергиен данък за авиокомпаниите

автор:Дума

visibility 55

/ брой: 177

Пускат юбилейна монета за БАН

автор:Дума

visibility 61

/ брой: 177

Национализират "Дунарит"

автор:Дума

visibility 50

/ брой: 177

Джонсън не бил вярвал в Брекзит

автор:Дума

visibility 72

/ брой: 177

Йеменски бунтовници атакуваха саудитски рафинерии с дронове

автор:Дума

visibility 57

/ брой: 177

В САЩ нарочиха Корбин за човек на Русия и Иран

автор:Дума

visibility 78

/ брой: 177

Киев подготвя спорни предложения за Донбас

автор:Дума

visibility 58

/ брой: 177

Малко ученици и учители, много промени за първия звънец

автор:Деси Велева

visibility 87

/ брой: 177

Лов на вещици

visibility 93

/ брой: 177

Медийна солидарност

автор:Павлета Давидова

visibility 83

/ брой: 177

Вечер на мъдрост и духовност

автор:Трифон Митев

visibility 60

/ брой: 177

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ