26 Януари 2020неделя08:28 ч.

Атракции, трофеи и екипировка

Седемнадесета специализирана изложба "Природа, лов и риболов" в Пловдив

/ брой: 76

автор:Стефан Динчев

visibility 1976

За седемнадесети пореден път от 30 март до 3 април 2011 г. в Международния панаирен център в Пловдив се провежда специализираната изложба "Природа, лов и риболов". Организатори са Изпълнителната агенция по горите към Министерството на земеделието и храните и Пловдивският панаир.
Всички посетители, ловци, риболовци и любители на природата ще бъдат изненадани с многобройни атракции, демонстрации и условия за пазаруване на изделия и аксесоари в областта на ловното и риболовното оборудване и екипировка.
Изпълнителната агенция по горите в палата №3 представя ловна къща за посрещане на гости и място за преговори. Тя е заобиколена от богата диорама и трофейна изложба. Държавните ловни стопанства рекламират екстериорните и трофейни качества на дивеча, ловния, риболовния и алтернативния туризъм в България. Три отделни търговски щанда на ДЛС "Росица", ДЛС "Балчик" и ДЛС "Чепино" привличат интереса на посетителите с дегустация и продажба на продукти от дивечово месо, дрехи за лов, ловни сувенири от рога, осветителни тела и ножове, както и на декоративен посадъчен материал.
Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" този път чрез специална фотоизложба отбелязва 30-годишнината от провеждането на най-голямото световно ловно изложение "Експо 81". Тук могат да се видят юбилейни значки, монети, медали и много други експонати от онова време. Издателска къща "Наслука" представя последните броеве на вестниците "Наслука" и "Рибар" и списание "Лов и риболов", както и богата тематична подборка на свои специализирани издания.
Дирекциите на природните паркове се представят със самостоятелен информационен щанд за възможностите за екотуризъм сред живописната ни природа.
За първа година с информационен щанд участие в престижното изложение "Природа, лов и риболов" взема и Областната служба "Околна среда и гори" от Одрин.
В програмата са предвидени семинар за ролята и значението на групи от компютърни мрежи за повишаване на конкурентната способност на икономиката на Европейския съюз, демонстрационни състезания по прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион с участието на ученици от професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване, състезания по стрелба и спортен риболов.

Имотите в София са поскъпнали със 7,13% през 2019 г.

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 16

С дронове щели да контролират чумата по свинете

автор:Дума

visibility 301

/ брой: 16

Жертвите от труса в Турци вече са 18, ранените – над 500

автор:Дума

visibility 242

Коронавирусът стигна до Европа

автор:Дума

visibility 235

Трус от 6,8 по Рихтер в Турция

автор:Дума

visibility 273

Отоплителни неволи подклаждат Балканския смог

автор:Дума

visibility 391

Асен Личев: Перник има вода за 55 дни

автор:Ростислава Иванова

visibility 710

/ брой: 16

Да крадат, важното е да Му служат

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 16

ГЕРБ превърнаха страната ни във воняща клоака

visibility 1130

/ брой: 16

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ