12 Юли 2020неделя19:33 ч.

Атракции, трофеи и екипировка

Седемнадесета специализирана изложба "Природа, лов и риболов" в Пловдив

/ брой: 76

автор:Стефан Динчев

visibility 2186

За седемнадесети пореден път от 30 март до 3 април 2011 г. в Международния панаирен център в Пловдив се провежда специализираната изложба "Природа, лов и риболов". Организатори са Изпълнителната агенция по горите към Министерството на земеделието и храните и Пловдивският панаир.
Всички посетители, ловци, риболовци и любители на природата ще бъдат изненадани с многобройни атракции, демонстрации и условия за пазаруване на изделия и аксесоари в областта на ловното и риболовното оборудване и екипировка.
Изпълнителната агенция по горите в палата №3 представя ловна къща за посрещане на гости и място за преговори. Тя е заобиколена от богата диорама и трофейна изложба. Държавните ловни стопанства рекламират екстериорните и трофейни качества на дивеча, ловния, риболовния и алтернативния туризъм в България. Три отделни търговски щанда на ДЛС "Росица", ДЛС "Балчик" и ДЛС "Чепино" привличат интереса на посетителите с дегустация и продажба на продукти от дивечово месо, дрехи за лов, ловни сувенири от рога, осветителни тела и ножове, както и на декоративен посадъчен материал.
Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" този път чрез специална фотоизложба отбелязва 30-годишнината от провеждането на най-голямото световно ловно изложение "Експо 81". Тук могат да се видят юбилейни значки, монети, медали и много други експонати от онова време. Издателска къща "Наслука" представя последните броеве на вестниците "Наслука" и "Рибар" и списание "Лов и риболов", както и богата тематична подборка на свои специализирани издания.
Дирекциите на природните паркове се представят със самостоятелен информационен щанд за възможностите за екотуризъм сред живописната ни природа.
За първа година с информационен щанд участие в престижното изложение "Природа, лов и риболов" взема и Областната служба "Околна среда и гори" от Одрин.
В програмата са предвидени семинар за ролята и значението на групи от компютърни мрежи за повишаване на конкурентната способност на икономиката на Европейския съюз, демонстрационни състезания по прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион с участието на ученици от професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване, състезания по стрелба и спортен риболов.

Хиляди на протест срещу корупцията и мафията

автор:Дума

visibility 32

/ брой: 131

Президентът поиска оставка на кабинета и главния прокурор

автор:Дума

visibility 30

/ брой: 131

Христо Иванов: МВР се контролира от Пеевски

автор:Дума

visibility 28

/ брой: 131

ЕЦБ поема надзора на банките у нас

автор:Дума

visibility 27

/ брой: 131

300 хил. фирми излизат на свободния пазар на ток

автор:Дума

visibility 29

/ брой: 131

Газът поскъпва от август

автор:Дума

visibility 26

/ брой: 131

Заведенията със специален знак, че спазват мерките

автор:Дума

visibility 26

/ брой: 131

В Русия успешно изпробват ваксина срещу КОВИД-19

автор:Дума

visibility 31

/ брой: 131

Ердоган: Градим велика Турция

автор:Дума

visibility 26

/ брой: 131

Трансфер на капитали у нас извършвал Заев

автор:Дума

visibility 27

/ брой: 131

Продължава диалогът Белград-Прищина

автор:Дума

visibility 26

/ брой: 131

Държавата на "Големите птици"

автор:Ина Михайлова

visibility 27

/ брой: 131

Пешеходци срещу автомобили

автор:Деси Велева

visibility 24

/ брой: 131

Израстването на едно общество

автор:Милена Милошева

visibility 26

/ брой: 131

Изповед на една 60-годишна жена

автор:Дума

visibility 28

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ