13 Юли 2025неделя06:01 ч.

Гришо остава резерва за финалния "Мастърс"

/ брой: 214

автор:Дума

visibility 2240

Григор Димитров (№10 в света) се записа като резерва за финалния "Мастърс" на осемте най-добри през сезона в Торино (10-17 ноември). Най-добрият ни тенисист ще очаква някой да се контузи, за да заеме мястото му в груповата фаза. Само за да приеме да иде в Италия, българинът ще вземе $155 000 от наградния фонд, който е $15 250 000. Бъдещият шампион ще получи чек за $4 881 100, ако не допусне нито една загуба. За победа в групите се дават по $396 000 и по 200 т. за ранглистата.
Гришо за втори път ще участва в турнира на осемте най-добри през кампанията, след като през 2017 г. дебютира и впоследствие триумфира в Лондон.
В Торино ще участват Яник Синер, Александър Зверев, Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Тейлър Фриц, Каспер Рууд, Алекс де Минор и Андрей Рубльов, след като Новак Джокович се оттегли. С физически проблеми е Рубльов, който победи Лоренцо Сонего (Ит) със 7:6 (3), 7:5 на старта в Мец, но след това се оттегли. А Рууд загуби в първия кръг от Бенжамен Бози (Фр) с 4:6, 4:6.

Засилват контрола върху ЕРП-та

автор:Дума

visibility 4711

/ брой: 126

Нови правила при "Гражданска отговорност"

автор:Дума

visibility 2815

/ брой: 126

Горски служители блокираха пътя при Кресна

автор:Дума

visibility 3411

/ брой: 126

Еврокомисията оцеля

автор:Дума

visibility 4298

/ брой: 126

Мащабни горски пожари на Балканите

автор:Дума

visibility 2889

/ брой: 126

САЩ изпратиха оръжия за Украйна

автор:Дума

visibility 2961

/ брой: 126

Накратко

автор:Дума

visibility 4269

/ брой: 126

Тупик

visibility 4304

/ брой: 126

Измамите предстоят

visibility 3740

/ брой: 126

Европестене от разум

автор:Юри Михалков

visibility 4670

/ брой: 126

Копнеж по нови неща

visibility 4349

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ