12 Юли 2025събота05:13 ч.

Снимка bul-wrestling.org, Кирил Милов (вторият от ляво на дясно) позира със златния медал на подиума в Загреб

Кирил Милов с титлата в Загреб

/ брой: 25

автор:Дума

visibility 694

Кирил Милов (97 кг) триумфира на турнира Гран при в Загреб, първа рейтингова надпревара за сезона. На финала в олимпийската категория на класическия стил българинът победи с технически туш 10:2 за 2,51 мин. Тамаш Левай. Унгарецът е трети на Световното през 2022 г. Така Милов, който е европейски шампион и втори в света от 2022-а, приключи надпреварата с пет победи. Борецът от Дупница стартира с успех над азера Мурат Локаев с 10:1, после срази и хърватина Винко Проданович - 9:0 за 1,38 мин, а на 1/4-финалите преодоля още един азер - Ариф Нифтулаев с 5:1. За място на финала съперникът му Микай Каджая (Сърб) не излезе заради травма.

Преди Милов бронз взеха Биляна Дудова (62) и Айк Мнацаканян (77) при класиците, а пети станаха Тайбе Юсеин (62) и Георги Иванов (125) в свободния стил. 


Последвайте или харесайте в-к "ДУМА" във ФЕЙСБУК   --> ТУК <--

Споделяйте нашите публикации.

 

 

 

 

Засилват контрола върху ЕРП-та

автор:Дума

visibility 1342

/ брой: 126

Нови правила при "Гражданска отговорност"

автор:Дума

visibility 870

/ брой: 126

Горски служители блокираха пътя при Кресна

автор:Дума

visibility 1093

/ брой: 126

Еврокомисията оцеля

автор:Дума

visibility 1169

/ брой: 126

Мащабни горски пожари на Балканите

автор:Дума

visibility 911

/ брой: 126

САЩ изпратиха оръжия за Украйна

автор:Дума

visibility 936

/ брой: 126

Накратко

автор:Дума

visibility 1134

/ брой: 126

Тупик

visibility 1132

/ брой: 126

Измамите предстоят

visibility 1082

/ брой: 126

Европестене от разум

автор:Юри Михалков

visibility 1353

/ брой: 126

Копнеж по нови неща

visibility 1278

/ брой: 126

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ