01 Април 2020сряда18:39 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Книги

Лавица

/ брой: 36

автор:Дума

visibility 207

"НО И АЗ" от Делфин дьо Виган издава "Колибри" в превод на Росица Ташева. Лу е 13-годишна, има коефициент на интелигентност 160, прескочила е два класа, учи се блестящо и непрекъснато си задава въпроси. Люка е 17-годишен красавец, изоставащ с два класа, бунтар, любимец на момичетата и приятел на Лу, която нарича Златно зрънце. Нолуен е бездомна девойка, немного по-голяма от Лу. Готова е на всичко, за да помогне на Но, и се впуска в необичайно приключение... "Но и аз" е завладяваща история, разказана с много чувство от името на едно още непораснало, но рано съзряло момиче, на нейния език и с нейния начин на изразяване. Разказана с лека усмивка и дълбока тъга.

"ЛЯТО НА ПАРК АВЕНЮ" от Рене Роузън издава "Обсидиан" в превод на Елка Виденова. Годината е 1965-а и Хелън Гърли Браун е първата жена, главен редактор на "Космополитън". Тя ще спаси западащото списание, но и ще шокира Америка, като заложи на провокативни корици и немислими за обсъждане дотогава теми. И няма намерение да се предава. Алис Уайс пристига в Ню Йорк, за да търси по-добър живот и професионално развитие. Случайно отворилата се възможност да работи като секретарка на главния редактор в "Космополитън" й отваря вратата към бляскав, но безмилостен свят. Алис ще направи всичко, за да помогне на Хелън да успее, но ще преследва и мечтата си да се занимава с фотография. 

"СЕСТРА НА СЛЪНЦЕТО. ИСТОРИЯТА НА ЕЛЕКТРА" от Лусинда Райли издава КК "Труд" в превод на Калина Бахчеванова. Историята се развива от Манхатън до великолепните земи на Африка. Електра - най-красивата, най-бурната, най-чувствителната от сестрите Д'Аплиез, е на гребена на славата като най-известния топмодел в света. В същото време наркотиците и алкохолът я тласкат към дъното. След като приема смъртта на Татко Солт като поредното предателство на съдбата, красивата Електра е на косъм от това да причини собствената си смърт. Докато хората около нея се страхуват за здравето й, Електра получава писмо от непозната жена, която твърди, че е нейната баба...

"ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИМА УСПЕШНА ВРЪЗКА" от Щефани Щал издава "Хермес" в превод на Цветелина Лакова. Мнозина твърдят, че хората са изгубили умението си да създават стабилни отношения. Изглежда са прави, ако съдим по нарастващия брой на разводите, на самотните и необвързани хора, на изгубилите вяра в любовта жени и мъже. Авторката твърди, че пълноценната връзка не е въпрос на късмет, а на лично решение и вътрешна нагласа. Опирайки се на дългогодишната си практика и проучвания, тя разкрива необходимите качества за изграждането на успешни отношения. Въоръжени с определени знания, може да съставим своята формула за здрава и щастлива връзка, основана на взаимно уважение.

КЕВР утвърди цената на газа: по-ниска с 42%

автор:Дума

visibility 36

7,8 млрд. лв. нов дълг и дефицит от 3,5 млрд. лв.

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 62

Коронакризата обхвана 63 предприятия

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 62

Между 15-16 лв. за килограм агнешко по Великден

автор:Дума

visibility 213

/ брой: 62

Поуките от 100 години социалистическо строителство

visibility 553

/ брой: 62

Не ви вярваме!

автор:Ина Михайлова

visibility 1300

/ брой: 62

Глобална или национална Европа?

автор:Николай Шопов

visibility 215

/ брой: 62

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ