22 Януари 2022събота02:46 ч.

ново:

Радев: Не приемаме ултимативни искания от когото и да било *** Руското външно министерство: НАТО да се изтегли от България и Румъния *** Испания изпраща военна техника в България заради напрежението в Украйна *** Лавров: Русия не смята да напада Украйна, НАТО раздухва истерията *** Асен Василев: В Бюджет 2022 залагаме ръст на БВП от 4,8% *** Нови противоепидемични мерки влизат в силата на територията на София Радев: Не приемаме ултимативни искания от когото и да било *** Руското външно министерство: НАТО да се изтегли от България и Румъния *** Испания изпраща военна техника в България заради напрежението в Украйна *** Лавров: Русия не смята да напада Украйна, НАТО раздухва истерията *** Асен Василев: В Бюджет 2022 залагаме ръст на БВП от 4,8% *** Нови противоепидемични мерки влизат в силата на територията на София

Новите лауреати на БСП ще получат наградите си на Бузлуджа

/ брой: 141

автор:Дума

visibility 1216

Четирима души са отличени тази година с наградите на БСП. Комисията за определяне на носителя за 2019 г. на наградата на НС на БСП за политическа журналистика и публицистика "Георги Кирков - Майстора" посочи двама победители в конкурса. Журналистката Къдринка Къдринова, номинирана от в. ДУМА, получава приза за нейната журналистическа и публицистична дейност, последователна гражданска позиция и ярка защита на съвременните социални ценности. Със същата награда е отличен и чл.-кор. Иван Гранитски за цялостна публицистична дейност в защита на българската национална култура, социални и нравствени ценности. 

Проф. Искра Баева получава наградата на НС на БСП "Димитър Благоев" за дългогодишна изследователска, анализаторска и популяризаторска дейност в областта на световната, националната и на БСП история и за цялостен принос за развитието на идейните основи и политиката на БСП.

Журналистът антифашист Тотю Бакалов от Стара Загора е отличен с Почетния знак на БСП за неговата многогодишна политическа и професионална дейност за разработване, разпространение и защита на идеите и политиката на БСП.

Защо гласувахме в ООН за Истанбулската конвенция?

автор:Дума

visibility 830

/ брой: 14

Диагнозата на думите

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 14

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ