22 Февруари 2020събота22:01 ч.

Самопознание

Шест денонощия за постигането на едно желание

/ брой: 296

автор:Дума

visibility 757

Живеем във време, което е в пълна дисхармония с нашия вътрешен свят и със законите на живата природа. Социумът ни натрапва морал и ценности, които не са наши. И за да сме като всички или в крак с времето, тръгваме срещу себе си и срещу собствената си същност. Забравяме кои сме. Забравяме принципите си. Забравяме мечтите си. Или само си ги припомняме от време на време и въздишаме тежко. Пак нямаме време за тях. И се юрваме в Голямото бързане. За да не изостанем! Или напълно да изгубим себе си! Книгата "6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш" на Кирил Стойчев, която ИК "Локус фортуна" пусна на книжния пазар, ни показва, че има и друго. Има път. Има мечти. Има принципи. Има решения. Има ни. Нас.
С проникновението на мага и реализма на учения, изследвайки процесите в съвременното общество и анализирайки природните закони, авторът ни дава формулата, по която да постигнем мечтите и желанията си. А те са толкова прости и толкова изпълними. И толкова... далечни. Малцина знаят тайната, че за да се постигне едно желание, са нужни само 6 денонощия. Това е може би първата книга от български автор, която дава работеща методика за разгръщане на потенциала, вложен във всеки човек.
Кирил Стойчев е роден във Варна през 1970 г. По образование е икономист, по призвание - астролог. Председател е на Българска астрологична асоциация, лектор с дългогодишна практика, автор на книгата "Еволюция на връзката". Личният му сайт astrohoroscope.info се посещава всеки ден от над 20 000 души, научи ДУМА от Веселина Йорданова.

Франция затваря най-старата си АЕЦ

автор:Дума

visibility 48

Задържаха лидера на „жълтите жилетки"

автор:Дума

visibility 153

Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол

автор:Дума

visibility 107

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

автор:Дума

visibility 176

Какво разказа Еl Periodico за Борисов

автор:Дума

visibility 1151

Тъпанари*

автор:Ина Михайлова

visibility 1457

/ брой: 36

Сагата с винетките

автор:Ростислава Иванова

visibility 341

/ брой: 36

Организираният хаос в поземлената реформа

visibility 431

/ брой: 36

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ