29 Май 2020петък04:23 ч.

Самопознание

Шест денонощия за постигането на едно желание

/ брой: 296

автор:Дума

visibility 814

Живеем във време, което е в пълна дисхармония с нашия вътрешен свят и със законите на живата природа. Социумът ни натрапва морал и ценности, които не са наши. И за да сме като всички или в крак с времето, тръгваме срещу себе си и срещу собствената си същност. Забравяме кои сме. Забравяме принципите си. Забравяме мечтите си. Или само си ги припомняме от време на време и въздишаме тежко. Пак нямаме време за тях. И се юрваме в Голямото бързане. За да не изостанем! Или напълно да изгубим себе си! Книгата "6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш" на Кирил Стойчев, която ИК "Локус фортуна" пусна на книжния пазар, ни показва, че има и друго. Има път. Има мечти. Има принципи. Има решения. Има ни. Нас.
С проникновението на мага и реализма на учения, изследвайки процесите в съвременното общество и анализирайки природните закони, авторът ни дава формулата, по която да постигнем мечтите и желанията си. А те са толкова прости и толкова изпълними. И толкова... далечни. Малцина знаят тайната, че за да се постигне едно желание, са нужни само 6 денонощия. Това е може би първата книга от български автор, която дава работеща методика за разгръщане на потенциала, вложен във всеки човек.
Кирил Стойчев е роден във Варна през 1970 г. По образование е икономист, по призвание - астролог. Председател е на Българска астрологична асоциация, лектор с дългогодишна практика, автор на книгата "Еволюция на връзката". Личният му сайт astrohoroscope.info се посещава всеки ден от над 20 000 души, научи ДУМА от Веселина Йорданова.

И братя Бобокови са арестувани

автор:Дума

visibility 6

Станишев отново настоя за икономически щаб

автор:Дума

visibility 96

/ брой: 100

Плащаме за вода и без консумация

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 100

Алкохолните турове по морето ще бъдат забранени

автор:Дума

visibility 114

/ брой: 100

Банковото кредитиране се сви с над 300 млн. лв.

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 100

Меркел: ЕС да поеме повече отговорност в света

автор:Дума

visibility 102

/ брой: 100

Данъчен гювеч по герберски

автор:Евгени Гаврилов

visibility 134

/ брой: 100

Датата

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 100

Плагиатството на Радой Ралин

автор:Христо Георгиев

visibility 1065

/ брой: 99

Пандемична демокрация

автор:Владимир Георгиев

visibility 368

/ брой: 99

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ