19 Май 2021сряда05:22 ч.

Ще компенсират перничани заради авариите с парното

/ брой: 70

автор:Дума

visibility 567

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) задължи "Топлофикация Перник" да компенсира потребителите заради нарушено качество на топлоподаването през декември 2020 г. и януари 2021 г. за продължителни периоди от време. Според комисията така дружеството не е изпълнило показателите за качество на топлоснабдяването.

След оплаквания на перничани за нарушено топлоснабдяване енергийният регулатор направи проверка на топлофикацията в града. Тя показва, че от 11 до 21 януари 2021 г. с нарушено топлоподаване за различен срок са били 5473 потребители, присъединени към 174 абонатни станции. През януари от дружеството, свързваното с Христо Ковачки, обясниха, че аварии при тях не е имало и причината за проблемите е предимно в остарелите сградни инсталации, необезвъздушените инсталации и липсата на изолация.

КЕВР задължи дружеството до 15 май да компенсира потребителите. До седмица след изпълнение на задължителните предписания ТЕЦ в Перник трябва да предостави на КЕВР информация за свършеното.

Започва проверка на Търговския регистър

автор:Дума

visibility 142

/ брой: 94

Марокански мигранти нахлуха в Испания

автор:Дума

visibility 96

/ брой: 94

Москва даде обяснения за неприятелския списък

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 94

Израелската държава атакувана и от Ливан

автор:Дума

visibility 90

/ брой: 94

Кратки новини

автор:Дума

visibility 102

/ брой: 94

Гърди си с титла накичи

автор:Велиана Христова

visibility 142

/ брой: 94

През златната арка

автор:Славчо Кънчев

visibility 106

/ брой: 94

Жертви на модерната война

visibility 145

/ брой: 94

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ