15 Юли 2025вторник06:32 ч.

Трима световни шампиони в Топ 4 на снукър в София

/ брой: 131

автор:Дума

visibility 182

Трима световни шампиони се класираха за полуфиналите на турнира по снукър от сериите на PTC в София с награден фонд 125 000 евро. Действащият световен първенец Рони О'Съливан (Анг) разби двукратния световен шампион Марк Уилямс (Уелс) с 4:0 фрейма. Така О'Съливан, който има 5 световни титли в кариерата си, игра за място на финала срещу 4-кратния световен шампион Джон Хигинс (Шот), който отстрани Фърджал О'Брайън (Ирл) с 4:2 фрейма. В другия полуфинал спориха световният шампион от 2010 г. Нийл Робертсън (Авл), елиминирал Джими Робертсън (Анг) с 4:2, и финалистът от световния  шампионат в началото на май Бари Хокинс (Анг), надиграл Скот Доналдсън (Шот) с 4:1. Финалът се игра късно снощи в зала "Универсиада", а победителят  заработи 25 000 евро от наградния фонд.
 

ЕК предвижда нов данък за големите компании

автор:Дума

visibility 448

/ брой: 127

Получаваме 4,4 млрд. лв. по ПВУ

автор:Дума

visibility 412

/ брой: 127

Три агенции повишиха кредитния рейтинг на България

автор:Дума

visibility 490

/ брой: 127

БНБ пуска първите златни монети в евро

автор:Дума

visibility 459

/ брой: 127

Геополитиката е в основата на враждата

автор:Дума

visibility 466

/ брой: 127

Атина се бори с хилядите мигранти

автор:Дума

visibility 492

/ брой: 127

Лавров в Китай след пълна подкрепа от Ким

автор:Дума

visibility 519

/ брой: 127

Накратко

автор:Дума

visibility 383

/ брой: 127

47 години не стигат

автор:Аида Паникян

visibility 479

/ брой: 127

Антибългаризъм

visibility 403

/ брой: 127

Игри на мита

автор:Таня Глухчева

visibility 411

/ брой: 127

Гаранция за европейското ни настояще и бъдеще

автор:Дума

visibility 521

/ брой: 127

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ