16 Юли 2025сряда00:27 ч.

Трима световни шампиони в Топ 4 на снукър в София

/ брой: 131

автор:Дума

visibility 183

Трима световни шампиони се класираха за полуфиналите на турнира по снукър от сериите на PTC в София с награден фонд 125 000 евро. Действащият световен първенец Рони О'Съливан (Анг) разби двукратния световен шампион Марк Уилямс (Уелс) с 4:0 фрейма. Така О'Съливан, който има 5 световни титли в кариерата си, игра за място на финала срещу 4-кратния световен шампион Джон Хигинс (Шот), който отстрани Фърджал О'Брайън (Ирл) с 4:2 фрейма. В другия полуфинал спориха световният шампион от 2010 г. Нийл Робертсън (Авл), елиминирал Джими Робертсън (Анг) с 4:2, и финалистът от световния  шампионат в началото на май Бари Хокинс (Анг), надиграл Скот Доналдсън (Шот) с 4:1. Финалът се игра късно снощи в зала "Универсиада", а победителят  заработи 25 000 евро от наградния фонд.
 

Правителството с нови мерки срещу спекулата

автор:Дума

visibility 899

/ брой: 128

Прасковите ще стигат 8 лева за килограм изкупна цена

автор:Дума

visibility 1120

/ брой: 128

До софийското летище вече има денонощен транспорт

автор:Дума

visibility 911

/ брой: 128

Франция ще удвои бюджета за отбрана

автор:Дума

visibility 1062

/ брой: 128

Протест спря кораб с оръжие за Израел

автор:Дума

visibility 1000

/ брой: 128

Сблъсъци между мигранти и испанци

автор:Дума

visibility 1016

/ брой: 128

Френски затворник избяга, скрит в багажа на съкилийник

автор:Дума

visibility 856

/ брой: 128

Скъпооо

автор:Аида Ованес

visibility 985

/ брой: 128

Тъмни векове

автор:Барбара Пейчинова

visibility 978

/ брой: 128

Спортът ни не е умрял

автор:Владимир Николов

visibility 958

/ брой: 128

Тихото задлъжняване на българските домакинства

visibility 1113

/ брой: 128

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ