20 Май 2024понеделник03:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

7000 билета вече продадени

"След Рио подготвям още 3 бенефиса", с усмивка заяви Йовчев

/ брой: 38

visibility 36

Мариан Владимиров


Близо 7000 билета вече са продадени за бенефиса на най-добрия български гимнастик за всички времена Йордан Йовчев". Шоуто е на 23 февруари в зала "Арена Армеец", ден преди великият Йовчев да навърши 40 години.
Билетите са с цени 10 и 15 лв., като всички постъпления ще бъдат предоставени на Българската федерация по спортна гимнастика, чийто президент е самият Йовчев. За юбилейното шоу той ще събере големите имена на гимнастиката в невероятен спектакъл с богата програма, включваща известни певци, музиканти, акробати и още много изненади. Галабенефисът ще отведе зрителите на едно пътуване в света на спорта и най-вече ще покаже важните моменти от кариерата на Йовчев. Участие в музикалния фон на спектакъла ще вземат Орлин Павлов и Поли Генова. Освен Йовчев на сцената ще се изявят още много спортисти в различни възрастови групи. От малки атлети на по седем години до имена като Кортни Купетс, Юри Кеки, Ванеса Ферари, ансамбълът на България по художествена гимнастика, Силвия Митева, спортисти по аеробика, скокове на батут и спортни клубове по акробатика ЦСКА и Локомотив Русе. Шоуто ще бъде 85 минути от най-високо художествено и спортно качество, по сценарий на легендарната спортна журналистка и двукратна световна шампионка в ансамбъла ни по художествена гимнастика Вера Маринова-Аткинсън, позната като хроникьора на олимпийските игри. Програмата ще включва множество изненади и впечатляващи изпълнения на спортисти, акробати и музиканти. Йордан Йовчев ще участва на няколко уреда, като успоредка и халки са сигурни.


"Приятно ми е, когато има такива хора около нас и откликнаха на призива ми, когато ги попитах биха ли се включили в подобно мероприятие, защото процедурата е много тежка. Можех да спра спортната си кариера, без да правя сложни тържества. Ще има много музика и ще участват на 150 души. Всяко участие ще е с жив изпълнител или музика. Мисля, че ще се получи едно много добро спортно събитие. Бенефис или пътят на Йордан Йовчев, изминал досега. Ще има много чужди гости - една част ще вземат участие, а други ще са в публиката. Ще има много светлини и настроение, а няма да е поредният форум на петилетката. Идеята е тези 85 минути да преминат толкова бързо, че всички да си кажат "Кога мина и това ли беше краят?`", каза Данчо Йовчев. "Това е поредният бенефис, след Рио ще участвам на още 3", заяви с усмивка той, но завърши сериозен: "Не, това е наистина краят!"
 

"Булгаргаз" съди "Газпром" за 400 млн. евро

автор:Дума

visibility 1435

/ брой: 91

КЕВР: Евтиното парно ще доведе до по-скъп ток

автор:Дума

visibility 1386

/ брой: 91

Изпитът за ловци поскъпва

автор:Дума

visibility 1408

/ брой: 91

Състоянието на Фицо остава "много тежко"

автор:Дума

visibility 1530

/ брой: 91

Нидерландия ще има дясно правителство

автор:Дума

visibility 1454

/ брой: 91

Скъсаха Преспанския договор в Атина

автор:Дума

visibility 1549

/ брой: 91

Извънредно положение в Нова Каледония

автор:Дума

visibility 1352

/ брой: 91

5 куршума

автор:Таня Глухчева

visibility 1665

/ брой: 91

Стъкмистика

автор:Мая Йовановска

visibility 1640

/ брой: 91

За достойна България в мирна Европа!

автор:Дума

visibility 1551

/ брой: 91

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ