18 Февруари 2020вторник08:08 ч.

Кастинги за Мата Хари

Конкурсите за красота според Цветанов били част от разузнаването

/ брой: 160

автор:Христо Карастоянов

visibility 1499

Мълвата, че тия моделки, миски, плеймейтки, манекенки и какви там още били елитни проститутки (разбирай прости, но скъпоплатени леки жени) стигна своя лесно предвидим връх: лично министърът на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов обяви пред цяла България, че тия дами покрай другото успявали да изтръгнат разни неща от клиентелата си. А тия неща били добре употребявани от работодателите им под формата на компромати и инструменти за изнудване.
Инак "новината" мина по отлично отъпкания у нас път. Първо се появи в издания (електронни и хартиени), които по някакви причини наричаме "жълти", после беше опровергана, а накрая официално потвърдена от възможно най-високата държавна камбанария.
Че всичките тия конкурси "за красота" и за различните "мис" са розовият параван пред тъй наречената "най-древна професия" - то си беше ясно от самото начало. Бяха прекалено скъпи занимания и съответно бързо се превърнаха в един от фронтовете на гангстерската война, включително и с жертви в буквалния смисъл, с кървища, куршуми и ако не ме лъже паметта - с бомба в кенефа на една зала. Нали никой не си мисли, че тая война се е водела заради повечко публика в залите?
Ама то било "индустрия"! И вложените пари идвали от продадени билети, едва ли не! И пак от билетите са се набирали наградните им фондове... (да им имам златните билети, заради които си струва да гръмнеш бизнес-конкурента си!) А пък дефилиращите госпожици са се качвали на подиумите безкористно, водени единствено от вярата, че красотата ще спаси света и че именно те са въпросната спасителна красота?
Хайде холан!
Сегашното печално признание на министър Цветанов, че имало и политици, които другарували с момите, та са изтървавали в моменти на мъжка нежност ценна информация, а оттам вече им се е налагало да се държат по съответния начин, всъщност ни дава повод за първобитна гордост! Честно! Защото показва, че и у нас проституцията е съществен сегмент от... разузнаването. Както е по цял свят - така е и у нас! И там колкото е по-високопоставен политикът със слаб ангел, толкова по-скъпа и декорирана с титли дама му се пробутва - и тук вече сме тъй! Така де - защо да му плащаш на мераклията да лобира за това или онова, като може той да си плати и пак да лобира?! Това не сме го измислили ние. Ние само го практикуваме активно, ако правилно съм схванал думите на министър Цветанов.
Било е голяма грешка, дето сме ги мислели тия жени за елементарни проститутки. Е, сега вече е ясно, че те са направо едни разузнавачки! Жени с чисти ръце, хладен ум и горещо...
Вършели са и опасна за живота им шпионската дейност: служели са на финансовото разузнаване, един вид.
А агенциите, които ги наемат, явно са си същински разузнавателни централи - оборудвани с високотехнологични джаджи, с които боравят не разни добре облечени бизнесмени с черни потници и ланци, а хора от Том Круз нагоре!
"Това е една от схемите, които е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин" - рече министърът, като обясни, че ставало дума за хора от различни политически партии. Нормално. В тая дейност не са важни цветовете на партийните байряци. Важни са единствено цветовете на чаршафите и на бельото, което ще съблечеш от красавицата. Оттам вече тя си знае работата. Т.е. - и двете работи.
Та затуй отсега нататък, като прочета, че се е задал поредният конкурс за красота, ще се преизпълвам с уважение. Защото ще знам: това всъщност ще е поредният кастинг за Мата Хари. 
ПП: А феминистките организация мълчат.
Според мен - завиждат!

Пламен Димитров: С 20% скача токът, ако спрем "Марица изток 2"

автор:Дума

visibility 74

/ брой: 33

Законът за водоснабдяването готов до средата на май

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 33

Горанов пак ще тегли заем

автор:Дума

visibility 78

/ брой: 33

МЗХ праща подвижни мандри и кланици в планинските райони

автор:Дума

visibility 59

/ брой: 33

Стачка блокира транспорта и институциите в Атина

автор:Дума

visibility 0

Заразата в Ухан плъзнала от лаборатория

автор:Дума

visibility 119

/ брой: 33

Все повече македонци подкрепят договора с България

автор:Дума

visibility 71

/ брой: 33

Лавров и Помпео преговаряха в Мюнхен

автор:Дума

visibility 81

/ брой: 33

Кризата в журналистиката ни е без прецедент

автор:Велиана Христова

visibility 109

/ брой: 33

В помощ на прокуратурата

автор:Евгени Гаврилов

visibility 102

/ брой: 33

Датата

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 33

Очакват ви 300 находки от дълбините на времето

автор:Велиана Христова

visibility 404

/ брой: 32

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ