28 Ноември 2021неделя13:40 ч.

Творба на Нина Николова, 9 г.

Конкурсът "Златна есен" очаква детски рисунки

За международната надпревара без такса за участие може да се изпращат и снимки в дигитален формат

/ брой: 228

автор:Дума

visibility 281

Конкурс за детски рисунки и фотографии на тема "Златна есен" обяви интернет телевизията "Аз мога, аз знам". Международното състезание има три основни възрастови категории: от 5 до 8 години, от 9 до 11 години и от 12 до 15 години. Надпреварата е без такса участие. Срокът за изпращане на творбите е 5 декември. Номинираните произведения ще бъдат качени на сайта на организаторите на конкурса - www.azmogaazznam.com. Гласуването ще е отворено от 7 до 14 декември, за да се определи фаворитът на публиката. Печелившите в конкурса "Златна есен" ще бъдат обявени на 18 декември.

Най-добрите творби ще станат част от изложбата, подредена за тържественото награждаване на победителите. Церемонията ще се излъчи на живо по ИТВ "Аз мога, аз знам". Всички участници, класирани в топ 10, ще получат грамоти. Наградите за I и II място са уъркшоп и книги, а за III - уъркшоп.

За конкурса няма да бъдат допускани творби с неточна или непълна информация. Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на произведението, изпратено за международното състезание.

Творбите трябва да са в размер 35/50 см. Няма ограничение за материалите, инструментите или техниката на рисуване. Необходимо е произведенията да се изпратят в два варианта: снимка на картината, надписана с името на автора на рисунката, на e-mail: azmogaazznam@abv.bg и рисунка на адрес: София 1000, Централна поща, пощенска кутия 327. На гърба на всяка творба да се нанесат следните данни: име и фамилия на детето/автора, възраст, телефон за връзка (родител, преподавател). Всеки участник може да изпрати до две рисунки. Жури от професионални художници ще присъди наградите.

Снимките трябва да са в дигитален формат jpeg, да имат заглавие, да е посочено името на автора фотограф. Големината на изображението да не е по-малка от 3000 до 5000 пиксела. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката: на яркост и контраст; изостряне на изображението. Не се допускат кадри с друга допълнителна обработка. Фотографиите да се изпращат на e-mail: azmogaazznam@abv.bg и на адрес: София 1000, Централна поща, пощенска кутия 327. Към всяка снимка, участваща в конкурса, задължително трябва да има следната информация: година на заснемане; да се посочи възрастта на автора и името на родител или настойник, както и телефон за връзка.

Рисунки на Никола Николов, 7 г.


Газът може да поскъпне с повече от 3% през декември

автор:Дума

visibility 1451

/ брой: 228

ЕК не откри макроикономически дисбаланси у нас

автор:Дума

visibility 514

/ брой: 228

Жилищата в София са крайно недостъпни

автор:Дума

visibility 1660

/ брой: 228

Христо Стоичков влиза в търговията с ток

автор:Дума

visibility 646

/ брой: 228

Европа връща ограничения заради Омикрон

автор:Дума

visibility 225

Центърът Гешев

автор:Павлета Давидова

visibility 1508

/ брой: 228

Как животът се превръща в борба и достойнство

автор:Трифон Митев

visibility 1443

/ брой: 228

Учителите да се приравнят към втора категория труд!

visibility 5385

/ брой: 228

Надежда за промяна

автор:Аида Паникян

visibility 943

/ брой: 228

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ