04 Май 2024събота07:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Мария Жекова споделя здравословни рецепти

Кулинарна виртуозка дава съвети онлайн

Безплатното събитие е част от инициативата "За важните неща"

/ брой: 227

автор:Дума

visibility 402

Кулинарното гуру Мария Жекова ще дава полезни съвети и здравословни рецепти в поредица от онлайн видеа. Публиката я познава като виртуоз в кухнята, затова ще е интересно да се проследи нейният онлайн уъркшоп, посветен на вечно актуалната и предизвикателна тема, а именно "Какво да хапна вместо дюнер и пица - лесни и здравословни рецепти". Началото ще бъде дадено днес, 25 ноември, в 18,30 ч. Всеки, който иска да научи полезни идеи и съвети за здравословното хранене, може да се запише напълно безплатно.

Стартът на поредицата онлайн събития с кулинарна тематика, част от инициативата "За важните неща" на издателство "Клет България", бе на 4 ноември с темата "Сезонните продукти - какво трябва да знаем за тях и как се отразяват на здравето и бюджета ни". Какви идеи и съвети сподели Мария Жекова тогава - може да се разбере от видеозаписа във фейсбук страницата на организаторите.

Третото онлайн събитие от поредицата ще подготви зрителите за предстоящите празници и ще създаде необходимото настроение с оригинални рецепти за коледни сладки. Уъркшопът ще се състои на 1 декември от 18 ч., като всеки, който желае да участва, може да се запише на сайта на издателството.

Инициативата се фокусира върху актуални теми, които вълнуват всички ни във всекидневието. Съобразена е изцяло с нуждите на учители, ученици и родители и цели да ги подкрепи в задълбочаването на добрите отношения помежду им. 

Предстоят още редица уебинари, уъркшопи и онлайн семинари, разделени в три направления: "Открий таланта", "Грижи се за себе си" и "Усмихни се", на които различни популярни лица и специалисти ще засегнат разнообразни актуални теми като сексуално образование, здравословен начин на живот и личностно усъвършенстване. 

Регистрация за събитието онлайн тук.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 1078

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 1053

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 973

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 1095

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 1266

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1085

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1031

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 1236

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1056

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 1176

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ