18 Юни 2021петък08:33 ч.

Ако щете - вярвайте

Партията "България" - над всичко през 2011-а

Специално за читателите на ДУМА ясновидката Вили Здравкова направи нумерологичен хороскоп на страната и на 12-те зодии: предстоят сериозни промени, решаващи събития, важни обществено-икономически и политически реформи

/ брой: 300

автор:Ира Георгиева

visibility 3535

Вили Здравкова е ясновидка и феномен, член-кореспондент на Международната академия по информатизация (МАИ) към ООН. Тя е носителка на "Златната статуетка" на Българската национална асоциация "Феномени". Владее ясновидство и нумерология. Изчиства негативни енергии чрез древнотракийския метод на восъколеенето, подобрява здравословното състояние. Не прави магии. Енергийна стена я разделя от недоброжелателите. Според нея в зодиите има нещо вярно, но всеки човек е отделен индивид и е със своя карма.

 
През 2011-а всички трябва да забравим негативните емоции. Любовта между хората следва да се реализира. Длъжни сме да направим добро за другите, за държавата ни. Търпимост към всеки и тенденция към обединяване. Необходимо е да живеем преди всичко в сегашния момент, изхождайки от грешките на миналото, които не трябва да повтаряме, за да се стремим към по-добро бъдеще.
В политиката, както и във всички сфери, през 2011-а решенията трябва да се вземат след сериозен и задълбочен анализ. В противен случай можем да очакваме непредвидени събития на разпад, в който се прилага сила и налагане на мнения.
Да се обърнем към нашата история, за да си изясним причините за проблемите в България. Управляващите в момента, на които се пада нелеката задача да поведат България към по-добро, трябва да променят отчасти своето отношение към миналото и да се освободят от своята въздържаност и страх пред бъдещето. Те ще извършат важни обществено-икономически и политически реформи. 2011-а разкрива процес на сериозни промени и решаващи събития за България.
Не случайно е казано: "Съединението прави силата!" Всички трябва да запомнят едно: има една- единствена партия, която стои над всичко - Партията "България"!


Вили Здравкова отговори и на въпроси на ДУМА

- Каква е прогнозата ви за икономическата криза?
- Тя е към края си, но това все още не се усеща на практика от обикновените граждани.
- Ще се сбъдне ли икономическият растеж от 3,6%?
- Дано се сбъдне, иначе отиваме на зле.
- Ще има ли България жена президент?
- Твърде вероятно. Тя ще промени много неща.
- На местните избори кого ще предпочетат избирателите - експертите или политиците?
- Експертите. Те би трябвало да помогнат на държавата със своите знания и качества.
- Ще има ли природни катаклизми?
- Очаквам земетресения, горски пожари, но няма да бъдат така опустошителни, както в други страни.
- Ще започнат ли войни?
- Северна и Южна Корея са на границата на война, но ще преодолеят разногласията с политически преговори. Никой в света не иска война. Изхождайки от икономическа гледна точка, държавите нямат финансова възможност за подобни тежки войни. А и светът като цяло започва да се променя към по-добро. Тази година ще е по-мирна, по-спокойна, хората ще са по-толерантни, ако има кризи, ще се решават с преговори, а не с войни.
- Ако съберем цифрите на 2011, т.е. 2+0+1+1 получаваме 4. Каква е характеристиката на числото 4?
- Характерно за числото 4 е, че се изисква упорита работа във всички сфери на живота - чак към края на годината може да се очаква подобрение. В земеделието ще се увеличи финансирането на производителите. Семейните ценности се възстановяват - ще има много сватби, много деца ще се родят. Ще се увеличи прирастът на населението. Хората трябва да обръщат повече внимание на здравето си. Ще се обострят някои хронични заболявания, ще има инциденти на строителни обекти и катастрофи по пътищата. Ще липсват животоспасяващи лекарства за хронично болните и тежко болните от диабет, онкологични заболявания.

Овен
(21.03-20.04)
Годината обещава да бъде по-успешна от предишната, но не се надявайте да е без проблеми. Необходими са много търпение и упорит труд. Деловите отношения с чуждестранните партньори ще се подреждат добре, ще изпитате в личен план голямото щастие, което отдавна не ви се е случвало. Ще дойде помощ от влиятелни хора.
В семейството очаквайте годежи и сватби, раждане на деца. 2011-а ще ви донесе простудни заболявания и инциденти.

Телец
(21.04-20.05)
Ще се занимавате основно с дома и семейството. Ще се наложи да помирявате скарани, да възстановите прекъснати връзки. Очакват ви напрегнати отношения с роднини. Възможни са преместване на друг адрес и ремонти. Ще вземете важни решения във връзка с наследството. Ще осъществите продажба и покупка на имоти.
До лятото има вероятност от изгоден брак за децата. Животът ви ще се подреди по най-добрия за вас начин. Не са изключени здравословни проблеми - травми, операции, отравяния.

Близнаци
(21.05-21.06)
2011-а ще бъде повратна в живота ви. Кариерата ще се подрежда успешно, но обърнете голямо внимание на поведението си. Намалете агресията и конфликтите, така личният ви живот ще се промени към по-добро. Ако съдбата чрез семейството ви наложи силни ограничения и тежки компромиси, това ще бъде един голям урок на живота. Когато преодолеете всичко с умереност и търпение, при вас ще дойде семейното щастие. Здравето на Близнаци ще бъде стабилно.

Рак
(22.06-22.07)
Много ползотворна година. В работата всичко ще бъде благополучно: бързо израстване в кариерата, получаване на големи доходи, удовлетворено професионално самолюбие.
Ще се радвате на спокойствие в личните отношения, но към края на 2011-а ще настъпи напрегнат период - възможни са катаклизми, обаче няма да се стигне до раздяла. Не се претоварвайте емоционално. Пазете стомаха и черния дроб. Здравето на съпруга (съпругата) може да пострада.

Лъв
(23.07-22.08)
Може да загубите много пари, ако харчите безотговорно. Не давайте пари на заем. Сключите ли договор извън закона, той ще приключи с измама за вас. Към края на годината ви очаква израстване в кариерата и увеличение на заплатата.
В личен план ще блестите и ще бъдете винаги в центъра. При вас ще дойде любовта. През 2011-а трябва много да внимавате - възможна е изневяра. Добре е да следите за състоянието на сърдечносъдовата си система.

Дева
(23.08-22.09)
Очакват ви много щастие, пари и слава. Ще поемете върху себе си тежки задължения, но ще изпълните своя дълг и това е съдбата ви. Ще живеете и работите не само за себе си, а и за обществото. Благополучието ви ще дойде с цената на невероятен труд и усилия, затова няма да изпитате голяма радост, когато се осъществи.
На семейните Деви предстоят конфликти. Свободните Деви да очакват романтично запознанство и сключване на щастлив брак. Що се отнася до здравето, щадете стомаха.

Везни
(23.09-22.10)
През 2011-а ще се наложи да разчитате единствено на себе си, като имате шанс да коригирате собствената си съдба. В работата си ще бъдете удовлетворени. Трябва да помислите за имотите си, защото има опасност от измами и загуби. Проявата на инициатива ще ви донесе успех.
В личния живот ще ви провърви, но не трябва да избързвате с узаконяване на отношенията си. Ще се радвате на добро здраве. Внимавайте при боравенето с остри предмети.

Скорпион
(23.10-22.11)
За Скорпионите годината е доста тежка. Не трябва да разчитате на големи финансови успехи и бързо развитие на делата ви. В живота ви ще се появят немалко врагове, интриги, възможни са конфликти с обществени организации. През 2011-а ще се занимавате преди всичко с печеленето на пари. Приходите ще се редуват със загуби. Колкото по-голяма е печалбата, толкова по-големи ще са загубите. В кариерата - бавен, но сигурен спад.
Компенсация за трудностите в работата е личният живот, изпълнен с любов. Стабилно здраве.

Стрелец
(23.11-21.12)
2011-а ще бъде радостен и градивен период в живота на Стрелеца. Значително израстване в кариерата и повишаване на материалното благосъстояние. Това е началото на един нов период от живота ви.
Очаква ви отлична година с много контакти и пътувания. През този период ще ви се отдава буквално всичко. В личен план - пълно благополучие. Стрелците ще бъдат оптимистично настроени, което само ще укрепи здравето им.

Козирог
(22.12-20.01)
Очаква ви нова работа, при това добре платена. Отначало годината ще ви донесе разочарования, но през пролетта ще се появи надежда. Избягвайте конфронтации и се грижете най-вече за здравето си.
През тази година ще мислите за ремонти и благоустрояване на дома си. С упоритост и енергичност постиженията ще бъдат добри. В семейството всичко ще е спокойно. Децата ще опитат да печелят пари в чужбина, но без особен успех.

Водолей
(21.01-19.02)
Не трябва да започвате рисковани начинания. Ще получите възможност да печелите пари по нов начин. Като цяло 2011-а ще бъде благоприятна година за Водолея. Проблеми може да очаквате от приятели и колеги, които ще се опитат да блокират късмета ви. Финансите ви няма да са особено успешни, но в същото време има вероятност да спечелите от тото или от лотария.
Здравето на Водолея през 2011-а може да отслабне и да се обострят някои хронични заболявания.

Риби
(20.02-20.03)
Всички дела и начинания през този период ще бъдат плодотворни. В професионалната дейност ще разчитате на своите приятели и покровители. Те ще одобрят новаторския подход за придвижване в кариерата.
Любов и пари ще бъдат в тясна взаимовръзка. Само труд и подкрепа от страна на партньора може да доведат до финансова печалба. По-често ще боледувате от простуди и грип. Може да получите сериозни хронични заболявания и травми.
 

Путин и Байдън приеха обща декларация в Женева

автор:Дума

visibility 85

/ брой: 115

Китай изстреля пилотируем космически кораб

автор:Дума

visibility 178

/ брой: 115

В Испания отпадат маските на открито

автор:Дума

visibility 83

/ брой: 115

Вучич критикува подхода на Косово

автор:Дума

visibility 80

/ брой: 115

Подлост

автор:Георги Георгиев

visibility 120

/ брой: 115

Заедно с теб

автор:Ева Костова

visibility 162

/ брой: 115

Истерясване

автор:Валентин Георгиев

visibility 99

/ брой: 115

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ