02 Май 2024четвъртък09:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Топ кулинари приготвиха най-голямата паеля

/ брой: 192

автор:Дума

visibility 51

Най-добрите готвачи от различни телевизионни формати обединиха усилия през уикенда и приготвиха най-голямата паеля, правена някога в България. Шеф Иван Манчев от "Черешката на тортата" и шеф Борис Петров от "Lord of the chefs" се присъединиха към Ути Бъчваров от "Бързо, лесно, вкусно", за да забъркат огромния специалитет на тротоара пред ресторант "La Piazza" в "Слънчев бряг". Готвачите задружно хванаха двуметровата дървена бъркалка, за да миксират продуктите в огромния тиган на Ути, направен от челото на парен локомотив. През това време асистентите прибавяха килограми скариди, калмари, миди и други морски дарове. В атрактивното гигантско готвене се включиха и минувачи туристи, сред които любопитни рускини и малки дечица. След като испанският специалитет стана готов, от около 500 порции опитаха всички клиенти на ресторанта и минувачите, научи ДУМА от Илияна Йорданова.
 

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 331

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 322

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 315

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 326

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 419

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 373

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 329

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 402

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 357

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ